UŽAS U RUSIJI: Učenik (15) zario nastavnici nož u stomak kada ga je pitala zašto kasni na čas
Foto: Profimedia

horor

UŽAS U RUSIJI: Učenik (15) zario nastavnici nož u stomak kada ga je pitala zašto kasni na čas

Planeta -

Učenik jedne škole u gradu Uljanovsk u Rusiji ubo je nastavnicu nožem u stomak nakon što ga je pitala zašto je kasnio na čas.

Dečak (15) je propustio prva dva časa, a onda je ušao u učionicu na početku trećeg, pošto je zvonilo školsko zvono. Nastavnica ga je pitala gde je bio, a on je onda potegao noć i ubo je u stomak. Ražnjena nastavnica se odmah uhvatila za ranu, a dečak je mirno odšetao iz učionice, prenosi life.ru.

Nesrećna žena morala je da bude operisana, a prema rečima lekara, ona se i dalje nalazi u kritičnom stanju.

Policija je nakon napada uhapsila tinejdžera i ispitala ga, a 15-godišnjak je rekao da nastavnica uopšte nije bila njegova meta, ističe izvor blizak istrazi.

Kako je istakao, on je planirao da napadne vršnjaka, ali, prema njegovim rečima, stvari su krenule po zlu. Naveo je da mu je "sve izgledalo kao da je u snu".

Dečak nije od ranije poznat policiji. Živeo je sa majkom i sestrom koja ide u osnovnu školu. Otac ne živi sa njima. Prema pisanju ruskih medija, tinejdžer je soro ofarbao kosu u belo.

Mediji ističu da dečak nije ovako ponašao ranije i da se radije držao podalje od drugih učenika. Njegovi drugovi iz razreda su primetili da je dečak bio depresivan i pokušavali su da ga razvedre.

Kurir.rs/Life.ru

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja