DRAMA U HJUSTONU: Helikopter se srušio na praznu stambenu zgradu, ozbiljno povređena dva policajca
Foto: Profimedia

nesreća

DRAMA U HJUSTONU: Helikopter se srušio na praznu stambenu zgradu, ozbiljno povređena dva policajca

Planeta -

Policijski helikopter srušio se na praznu stambenu zgradu u Hjustonu u ranim jutarnjim časovima.

Dva policajca koja su se nalazila u helikopteru su povređena i nalaze se u ozbiljnom stanju, a niko iz stambenog kompleksa u koji je helikopter udario nije povređen, izjavio je direktor policije na konferenciji za štampu.

Uzrok nesreće još nije poznat, preneo je AP Povređeni policajci bili su duže vremena zarobljeni u olupini helikoptera, kada su ih spasili vatrogasci i odveli u bolnicu gde su operisani.

Ssef policije rekao je da je pravo čudo da pad helikoptera nije izazvao požar, kao i to da je udario u deo stambenog kompleksa u kojem nije bilo ljudi.

Policija će u narednim danima obustaviti letove kako bi utvrdila da li su letilice bezbedne, a istraga podovom pada helikoptera je u toku.

Tri osobe koje su učestvovale u pucnjavi u ulici u blizini mesta nesreće odvedene su u pritvor, a među njima nije bilo povređenih. Policija nema informacije da je helikopter oboren u neprijateljskoj akciji.

Helikopter je učestvovao u potrazi za telima u obližnjem rečnom rukavcu nakon dojave za koju šef policije smatra da je najverovatnije bila lažna.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track