EVROPSKA KOMISIJA PRE 8 GODINA U STRIPU PREDVIDELA VIRUS: Došao iz Kine, uveden je karantin, a evo kako su pobedili
Foto: Twitter/Crazy Little Talks

kakva slučajnost

EVROPSKA KOMISIJA PRE 8 GODINA U STRIPU PREDVIDELA VIRUS: Došao iz Kine, uveden je karantin, a evo kako su pobedili

Planeta -

Evropska unija je 2012. naručila i objavila strip "Zaraženi" koji je jezivo predvideo ono što se događa danas sa globalnom pandemijom kovida 19. Međutim, u ovoj propagandnoj prezentaciji obračuna sa virusom, globalističke birokrate na kraju spasavaju planetu.

Kako piše Samit njuz, strip "Zaraženi" je produkcija Međunarodne grupe za saradnju i razvoj Evropske komisije. Nije bio namenjen širokoj publici, već se delio unutar institucija EU. Odštampano je svega nekoliko stotina primeraka.

Grafički roman prikazuje naučnike u laboratoriji u Kini koji eksperimentišu sa smrtonosnim patogenima. Odjednom se iz budućnosti pojavljuje "junak" upozoravajući vlasti na nadolazeću pandemiju i predstavlja protivotrov iz svemira. Onda junaku zli oportunisti ukradu lek i prodaju ga farmaceutskoj kompaniji.

Nacrtana priča iz 2012. sadrži i prenos novog virusa sa životinja na ljude na prepunoj pijaci poput one u Vuhanu!

"Zaista, zamislite da li ste na ovoj pijaci zaraženi novim zaraznim agensom", kaže glavni savetnik UN za zarazne bolesti, dodajući: "Verovatno to ne biste ni shvatili do kraja inkubacionog perioda".

Publikacija sugeriše da bi avionski letovi ubrzali širenje bolesti, zatim se "crta" neuspeh Svetske zdravstvene organizacije da deluje dovoljno brzo da zaustavi pandemiju. U stripu je oslikano i zasedanje Parlamenta EU, u kojem se Brisel zalaže za integrisanu evropsku saradnju u vezi sa globalnim zdravstvenim pitanjima i predstavlja agenda "Jedinstveno zdravstvo" (One health).

Takođe, tokom "virusa" predviđene su drakonske mere bezbednosti, uključujući socijalno distanciranje, koje svakodnevni život čine "potpuno nepodnošljivim". Na kraju, po vlastitoj fikciji evrokrata, njihov globalizam spasava planetu.

Poslednji crteži stripa pokazuju zasedanje Parlameta EU i slavlje pobede nad virusom.

U zbilji, šef EU za nauku 2020. je podneo ostavku zbog nestručnog odgovora na virus korona od institucija EU.

Kurir.rs/Novosti.rs

Foto: Crazy Little Talks/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track