POTPUNO SAM ZDRAVA OSOBA: Posle spekulacija da je zaražen, Kadirov se oglasio na Instagramu
Foto: Printscreen Youtube/BBC News

čečenija

POTPUNO SAM ZDRAVA OSOBA: Posle spekulacija da je zaražen, Kadirov se oglasio na Instagramu

Planeta -

Posle spekulacija da je zaražen korona virusom, čečenski lider Ramzan Kadirov pojavio se u video prenosu emitovanom na Instagram nalogu jednog od njegovih saradnika.

"Potpuno sam zdrava osoba", rekao je Kadirov, očigledno nastojeći da opovrgne tvrdnje da je zbog zaraze korona virusom smešten u bolnicu.

Osvrćući se na izveštaje nekih medija, prema kojima je tokom jednog sastanka u utorak imao kateter na desnoj ruci, Kadirov je rekao da se ne radi ni o čemu naročitom.

Приход Юсуфа ???

A post shared by KRA (@ya_pomoshnik_kra_95) on

"Čak i ako se razbolim, milioni ljudi širom sveta zarazili su se korona virusom, umrle su desetine hiljada njih, a zar ja nisam čovek? Nemam li pravo da se razbolim i da imam kateter da bih ojačao svoj imunitet i nivo hemoglobina?" upitao je on.

Prema prošlonedeljnim izveštajima ruskih državnih novinskih agencija, Kadirov je prebačen u Moskvu i smešten u bolnicu zbog sumnji da je zaražen korona virusom, a zvaničnici u Čečeniji, republici u sastavu Ruske Federacije, nisu bili voljni da daju izjave o njegovom zdravstvenom stanju, kao ni o tome gde se on nalazi, podseća Rojters.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track