Najnovije vesti

NEMAČKI TUŽILAC O ISTRAZI PROTIV PEDOFILA: Mislim da je on brzo ubio Medlin, verovatno je zlostavljao, a zatim ubio
Foto: EPA

devojčica je oteta pre 13 godina

NEMAČKI TUŽILAC O ISTRAZI PROTIV PEDOFILA: Mislim da je on brzo ubio Medlin, verovatno je zlostavljao, a zatim ubio

Planeta

Nemački tužilac je izjavio danas da je Medlin Meken ubijena ubrzo nakon što je kidnapovana.

Hans Kristijan Volters, koji vodi istragu protiv osumnjičenog Kristijana Bruknera, rekao je za "Tajms" da je policija otkrila kako je osumnjičeni pričao o otmici, silovanju i ubijanju devojčica u razgovoru preko onlajn četa sa jednim pedofilom.

U jednom trenutku pisao je o svojoj bolesnoj želji da "uhvati nešto malo i koristi danima", a na pitanje o tome šta ako ga uhvate rekao je: "Pa, ako su dokazi uništeni ..."

foto: EPA/Profimedia

"Moje lično mišljenje je da je on relativno brzo ubio devojčicu, verovatno je zlostavljao, a zatim je ubio", rekao je gospodin Volters.

"Verujemo da je naš osumnjičeni počinio dalje zločine, posebno seksualne zločine, u Portugalu, ali možda i drugde poput Nemačke", rekao je on.

foto: Profimedia

Volters je dodao da je želeo da prikupi što više dokaza pre nego što se suoči sa Bruknerom, kako bi imao što jači slučaj protiv njega.

Kristijan Brukner (43) je u zatvoru u Nemačkoj gde služi kaznu zbog silovanja i pljačke jedne 72-godišnje Amerikanke koja je kao turista bila u Portugalu nekoliko meseci pre nestanka Medlin.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...