EVO KAKO JE MELANIJA OPELJEŠILA TRAMPA: Odlagala prelazak u Belu Kuću i na kraju dobila sve šta je htela! (VIDEO)
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

tvrde mediji

EVO KAKO JE MELANIJA OPELJEŠILA TRAMPA: Odlagala prelazak u Belu Kuću i na kraju dobila sve šta je htela! (VIDEO)

Planeta -

Nova knjiga tvrdi da je Melanija Tramp odgodila prelazak u Belu kuću nakon iznenadne pobede njenog supruga u novembru 2016., jer je pregovarala o njihovom predbračnom sporazumu.

U knjizi „Umetnost dogovora: Neispričana priča o Melaniji Trump“, Meri Džordan, novinarka Vašington Posta, detaljno je objasnila zašto je prva dama uspela „da izmeni svoj finansijski aranžman sa Trampom - što je Melanija nazvala„ brigom o Barronu ", napisala je ona, prenosi The Post.

"Želela je da ima pismeni dokaz da će se, kada je reč o finansijskim mogućnostima i nasleđu, Baron tretirati jednako kao i Trampovo najstarije troje dece", dodaje Džordan.

U knjizi se napominje da originalni ugovor nije bio posebno velikodušan prema gospođi Tramp, ali ona je uspela da osigurati veću nadoknadu nakon što su se pojavila izveštaj navodnim neverama njenog supruga tokom njegove predsjedničke kampanje 2016. godine.

Najizraženije, kaže se da je bivša manekenka bila prilično uznemirena zbog informacija kako se Tramp hvali reporteru "Pristupa Holivudu" Billiju Bušu da hvata žene za genitalije.

Nakon pobede Bele kuće Donalda Trampa iz 2016. godine, njegova supruga javno je tvrdila da čeka do kraja Baronove školske godine da se preseli u Vašington. Ali iza scene, insajderi intervjuisani za knjigu tvrde da zapravo planira svoju finansijsku budućnost nakon što je pogođena hladnom tvrdom istinom o stanju svog braka.

Prva dama i Baron konačno su se nastanili u Beloj kući početkom juna 2017. godine, a knjiga napominje da je izgledala srećnija naredne godine.

"Prema rečima tri osobe bliske Trampu, ključni razlog je taj što je napokon postigla novi i značajno poboljšani finansijski sporazum s Trampom, što ju je ostavilo u primetno boljem financijskom položaju", napisala je Džordan. "Ti izvori nisu tačno znali šta traži, ali to nije bilo jednostavno više novca."

U međuvremenu, Stefani Grišam, portparolka prve dame, osporila je Džordaninu priču, opisujući je kao "još jednu knjigu o gospođi Tramp sa lažnim informacijama i izvorima".

„Ova knjiga pripada žanru fikcije“, dodala je ona.

Kurir.rs/Grio Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track