SNIMAK JAZBINE PEDOFILA KOJI SE SUMNJIČI ZA NESTANAK MALE MEDLIN: Policija otkrila više od 8.000 slika i videa
Foto: EPA

BITNI TRAGOVI

SNIMAK JAZBINE PEDOFILA KOJI SE SUMNJIČI ZA NESTANAK MALE MEDLIN: Policija otkrila više od 8.000 slika i videa

Planeta -

Snimci sakriveni u tajnoj jazbini Kristijana Bruknera, osumnjičenog za nestanak Medlin Meken, mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom trogodišnje devojčice.

Nemačka policija navodno je otkrila više od 8.000 fotografija i snimaka na usb-ovima i hard diskovima, koji su bili zakopani u napuštenoj fabrici koja pripada Brukneru.

Sada se tvrdi da novi dokazi mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom Medlin Meken, kojoj se izgubio svaki trag u Portugalu 2007. godine, prenosi Dejli mejl.

Međutim, glavni tužilac Hans Kristijan Volters za emisiju "60 minuta Australija" nije mogao da potvrdi da li se na tim fotografijama nalazi Medlin.

"U ovom trenutku nije mi dozvoljeno da to komentarišem, zato ne mogu da kaže da li postoje i fotografije Medlin", rekao je on.

Objavljen je i snimak unutrašnjosti tajnog skrovišta Nemca, a na posedu je policija otkrila i njegov kombi sa puno kupaćih kostima, za koje se veruju da pripadaju devojčicama.

Na snimku se vidi zatvorena fabrika na nepoznatoj lokaciji, a ispred nje se nalazi gomila plastičnih kesa, kutija i delova kompjutera.

Da podsetimo, Kristijan Brukner (43) označen je kao glavni osumnjičeni u vezi sa nestankom devojčice 2007. godine iz letovališta u Portugalu.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track