VLASNIK RESTORANA ZAPALIO STO ZA KOJIM SU JELI EPSTAJN I VAJNSTAJN Osetio sam se dobro! Ne moram da mislim o tim ljudima
Foto: Profimedia

njujork

VLASNIK RESTORANA ZAPALIO STO ZA KOJIM SU JELI EPSTAJN I VAJNSTAJN Osetio sam se dobro! Ne moram da mislim o tim ljudima

Planeta -

Restoran u Njujorku koji su često posećivali milijarder i osuđivani pedofil Džefri Epstajn, kao i osuđivani silovatelj Harvi Vajnstajn, odlučio je da otvori novo poglavlje u svom poslovanju pa je zbog toga sto za kom su često sedela dvojica ozloglašenih muškaraca zapaljen.

Zek Erdem, vlasnik "75 Main" u Sautemptonu rekao je da želi da izbriše njihova imena iz istorije restorana.

Epstajn je bio optužen za podvođenje maloletnica, a nađen je mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru u Njujorku u avgustu prošle godine. Bivši holivudski producent Harvi Vajnstajn osuđen je u martu na 23 godine zatvora za seksualno zlostavljanje i silovanje.

Kako je Erdem rekao, njih dvojica su prilikom dolaska u restoran korisili "sto broj 1".

"Kad pomislim na to, Džefri Epstajn je sedeo za ovim stolom, sve što sam mislio je ja moram da ga spalim. Uzeo sam čekić, uzeo sam benzin, razbio sam ga, zapalio i bacio u smeće. Osetio sam se dobro zapravo. Sada ne moram da mislim o ovim ljudima", rekao je on za CNN.

"Ljudi koji zlostavljaju žene ovde nisu dobrodošli", rekao je on.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track