DOK JE URAGAN BESNEO, KROZ PROZOR SU VIDELI ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR: Ogroman ALIGATOR im pliva po dvorištu (VIDEO)
Foto: Twitter video prtscr / CNN

opasnost na sve strane

DOK JE URAGAN BESNEO, KROZ PROZOR SU VIDELI ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR: Ogroman ALIGATOR im pliva po dvorištu (VIDEO)

Planeta -

Katastrofalne poplave, porušene kuće i stotine hiljada domova bez struje nisu jedine opasnosti koje sa sobom nosi uragan Sali koji je pogodio Alabamu i Floridu.

Tina Lamber Benet koja živi u Golf Šoru u Alabami zatekla je užasavajuć prizor u svom dvorišti dok su vetrovi koje uragan nosi sa sobom šibali napolju.

Bio je to ogroman aligator koji je plivajući oko palme u poplavljenom dvorištu došao i do ulaznih vrata kuće.

"Otišla sam gore da pregledam štetu na našem imanju, kao i na komšijskom pristaništu, slučajno sam pogledala dole i videla ovog džina u našem dvorištu“, rekla je za CNN.

Aligatori su, kako kaže, uobičajeni u tom području, ali ovaj je bio dugačak gotovo 4 metra.

"Svesni smo da ih na ovom području ima, kao i puno otrovnih zmija, tako da znamo da ne izlazimo tamo gde su poplavljene ulice. Bila sam frapirana veličinom ovog aligatora", rekla je.

Ona je dodala da je u prvom naletu uragan doneo jake vetrove koji su lomili sve, potom poplave a sad i opasne divlje životinje.

"Sinoć nas je uragan udario sa kopna, odneo nam deo krova i napravio priličnu štetu. Onda je jutros udario sa strane zaliva, plimni talas se spojio sa poplavnim od kog su se izlila kanali i močvare. Dvorište nam je potopljeno a zmije i aligatori su počeli da traže utočište i hranu" objasnila je.

Kurir.rs, Foto: witter video prtscr / CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja