PUTIN POSLAO TELEGRAM TRAMPU Poželeo mu brz oporavak: Siguran sam da će vam  vitalnost i vedar duh pomoći da pobedite virus
Foto: EPA-EFE/MICHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

ruski predsednik

PUTIN POSLAO TELEGRAM TRAMPU Poželeo mu brz oporavak: Siguran sam da će vam vitalnost i vedar duh pomoći da pobedite virus

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio telegram američkom predsedniku Donaldu Trampu koji se zarazio kovidom 19, poželeo njemu i njegovoj supruzi da ozdrave i izrazio podršku u teškom trenutku, saopštila je pres-služba Kremlja.

Putin je poslao telegram „u kojem je njemu i njegovoj supruzi poželeo brz oporavak i izrazio iskrenu podršku u ovom teškom trenutku“.

"Siguran sam da će vam urođena vitalnost, bodrost duha i optimizam pomoći da pobedite opasni virus", naveo je Putin u telegramu Trampu, prenose ruske agencije.

Tramp je ranije objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija Tramp pozitivni na virus korona. Trampov lekar Šon Konli izjavio je da su predsednik i njegova supruga dobro i da očekuje da Tramp nastavi da obavlja svoje dužnosti na mestu šefa države „bez prekida“.

Kurir.rs/Sputnjik/Tanjug

Foto: EPA-EFE/MICHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track