TRAMP NE ZNA GDE UDARA: Prvo Kamalu Haris nazvao čudovištem, a onda poručio Kini da će platiti za koronu! (VIDEO)
Foto: Twitter/Donald J. Trump

obrušio se na sve

TRAMP NE ZNA GDE UDARA: Prvo Kamalu Haris nazvao čudovištem, a onda poručio Kini da će platiti za koronu! (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp, otkako je izašao iz Vojne bolnice "Volter Rid" u kojoj se lečio od korona virusa, ne prestaje da se oglašava na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Tviteru, ali i u javnosti uopšte.

Tako je danas protivnicu senatorku Kamalu Haris, koja bi mogla da postane prva potpredsednica SAD, nazvao - "čudovištem" i to dvaput.

"Sve što ona kaže je laž. (Majk) Pens ju je uništio", rekao je Tramp posle debate potencijalnih potpredsednika - Kamale Haris i Majka Pensa.

Harisova, inače prva afroamerička kandidatkinja, više puta je tokom debate napala vladino upravljanje korona krizom, što je i nazvala "najvećim porazom svih predsedničkih administracija u istoriji zemlje".

Tramp je za nju takođe rekao da je "komunista" i optužio je da "želi da otvori granice kako bi ubice i silovatelji ušli u njihovu zemlju".

POSEBNA PORUKA I ZA KINU

Donald Trump se obratio javnosti, posebno starijim Amerikancima, i usput zapretio Kinezima da će platiti zbog "puštanja koronavirusa u svet".

"Mojim omiljenim ljudima na svetu, starijima. I ja sam stariji, znam da vi to ne znate, niko to ne zna, ne morate im reći, ali i ja sam stariji. Napredujemo u borbi s tom strašnom bolešću koju nam je poslala Kina. Kina, koja će platiti veliku cenu zbog toga", rekao je Tramp u uvodu obraćanja.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track