SODOMA I GOMORA! SVEŠTENIK SE SNIMAO SA DVE DOMINO DAME NA OLTARU: Se*s-skandal zaprepastio sve, a evo kako je reagovala crkva
Foto: St. Tammany Parish Sheriff's Office

SUDI MU SE ZA RAZVRAT

SODOMA I GOMORA! SVEŠTENIK SE SNIMAO SA DVE DOMINO DAME NA OLTARU: Se*s-skandal zaprepastio sve, a evo kako je reagovala crkva

Planeta -

Sveštenik Trevis Klark uhapšen je nakon što je navodno snimao seksualne odnose sa dve domino dame i to na oltaru jedne crkve u Luizijani.

Nadbiskup Nju Orleansa, Gregori Ajmond, naložio je da se oltar crkve Svetog Petra i Pavla rimokatoličke crkve u Perl Riveru odstrani i spali.

"Njegovo opskurno ponašanje je žalosno. Njegovo skrnavljenje oltara je demonsko, besan sam zbog ovoga", rekao je nadbiskup.

Klark je priveden 30. septembra nakon što je jedan prolaznik primetio šta se u stvari dešava, pa je pozvao policiju.

Žene su na sebi imale steznike i visoke potpetice, a na mestu događaja pronađene su i seksualne igračke, telefon i kamera postavljeni na stative, navodi se u sudskim dokumentima.

Klark, koji je bio pastir u crkvi od prošle godine, a optužen je za razvrat, navodno je rekao policiji da su žene bile njegovi "gosti i prijatelji".

Mindi Dikson, porno-zvezda i domino dama za iznajmljivanje, i Melisa Čeng takođe su optužene za razvrat. Prva je 29. septembra objavila na društvenim mrežama da je na putu da upozna drugu domino damu i "oskrnavi Božju kuću".

foto: Youtube/Printscreen

Diksonova je radila pod umetničkim imenom Ledi Vi, a u svom "katalogu" promovisala je sado-mazo i druge akcije naglašavajući da nema seks sa svojim klijentima već da je "otelovljeni greh". Čengova se predstavljala kao boginja kinesko-nemačkog porekla rekavši da je izučavala umetnost dominatriksa godinama i da je to njena najveća strast. Takođe je majstor borilačkih veština, a klijentima, ljubiteljima različitih vrsta fetiša, naplaćuje 350 dolara po satu.

Nadbiskupija je saopštila da je suspendovala Klarka iz službe dan nakon što je uhapšen.

Klark je pušten iz zatvora uz kauciju od 25.000 dolara, a preti mu i kazna od šest meseci i tri godine zatvora ako bude osuđen.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja