Najnovije vesti

ONI SU GORI OD ZVERI: Vojnici Azera odsecaju glave zarobljenim Jermenima, a onda sledi nešto još jezivije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: EPA / Azerbaijan Defence Ministry

strava

ONI SU GORI OD ZVERI: Vojnici Azera odsecaju glave zarobljenim Jermenima, a onda sledi nešto još jezivije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Na snimcima teroristi (ne mogu se nazvati vojnicima) odsecaju glave jermenskim vojnicima i poput divljih domorodaca poziraju sa „trofejima“ pred kamerama.

Na drugima snimcima se „oslobodioci okupiranog Karabaha“ rugaju dvojici jermenskih boraca, mladiću i starom čoveku, koji su se predali. Njih vređaju, tuku, zatim vezuju za njima vezane jermenske zastave i iz automatskih pušaka pucaju u njih pred kamerama - svezane i nenaoružane.

Ovako je poznati vojni dopisnik „KP.ru“ Aleksandar Koc komentarisao zlodela:

„Šalju mi video snimak kako azerbejdžanski vojnici uzimaju zarobljenike, a zatim pucaju u dva jermenska vojnika. Pa, kao vojnik - jedan mlad, drugi prilično star sa sivom kratkom bradom. Besramno ga hvata za jaknu i baca na zemlju. Poštovanje sede kose? Ne, nisu čuli.

SNIMAK UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA MOŽETE VIDETI OVDE.

Za njega je ovo verovatno treći rat. U početku je bio mlad kao i njegov sadašnji drug, koji je prisiljen da se svuče. Možda lokalne milicije?

Stavljaju ih na ulicu, umotavaju u jermenske zastave i dugo pucaju iz automata, očigledno uživajući u tome. To nisu životinje. Životinje ne ubijaju iz zadovoljstva.

To su neljudi. I, kao što pokazuje moje iskustvo sa „gorućih tačaka“, ovaj psihotip se uvek susreće u ratu, bez obzira na to koju istinu brani jedna ili druga strana.

SNIMAK UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA MOŽETE VIDETI OVDE.

Zašto biste tako nešto pucali? Da biste se kuće pred suprugom pohvalili hrabrošću? Pokažite deci, pogledajte kakav je tata heroj!

Naravno, ovo je čin zastrašivanja. U suprotnom, ne bi bio snimljen i objavljen na mreži.I, naravno, ovo je ratni zločin koji se mora istražiti. Kao i svaki drugi ratni zločin“.

Kurir.rs/Rusvesna.su

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...