OTAC PEDOFILA JURIŠA NA BELU KUĆU? Šok otkriće Trampovog advokata o Hanteru Bajdenu! (VIDEO)
Foto: EPA/Stefani Reynolds, Youtube Printscreen

Rudi Đulijani

OTAC PEDOFILA JURIŠA NA BELU KUĆU? Šok otkriće Trampovog advokata o Hanteru Bajdenu! (VIDEO)

Planeta -

Advokat američkog predsednika Donalda Trampa Rudi Džuliani izjavio je da su na laptopu sina američkog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena pronađene neprimerene fotografije sa maloletnim devojčicama.

U emisiji „Njuzmaks“ Đulijani je pokazivao poruke koje je, prema informacijama časopisa „Vašington ekszaminer“, Bajden mlađi pisao ocu o svojoj vezi sa Heli Bajden (udovicom svog brata).

Prema porukama koje je Trampov advokat pokazao, Hanter Bajden je navodno pisao ocu da ga je Heli Bajden optužila za neprimereno ponašanje sa maloletnicima.

Njoj se nije svidelo što goli Hanter razgovara na Fejstajmu sa 14-godišnjakinjom čije je ime namerno skriveno u prepisci. Kako se navodi, devojčica je negirala ovaj incident.

Advokat je naveo da su pored ovih poruka Bajdena mlađeg u laptopu pronađene i „brojne druge fotografije maloletnih devojčica“. Džulijani tvrdi da su svi materijali koje je dobio početkom ovog meseca predati policiji.

Prepiska je postala dostupna nakon što je vlasnik servisa, u kome je pronađen laptop sina američkog predsedničkog kandidata, napravio kopiju hard diska i dao ga Džulijaniju.

Prošle nedelje je „Njujork post“ objavio nekoliko mejlova navodno zasnovanih na ovoj prepisci. U jednom mejlu, koji je navodno poslao Vadimu Požarskom, mlađem savetniku uprave ukrajinske energetske kompanije „Burisma“, Bajden se zahvaljuje na sastanku sa Džoom Bajdenom. U drugom pismu, Požarski traži od Hantera Bajdena da razmisli kako može da „iskoristi svoj uticaj“ da pomogne kompaniji. Ova otkrića su u suprotnosti sa tvrdnjama Džoa Bajdena da on nema nikakve veze sa radom svog sina u „Burizmi“.

Saopšteno je da je FBI zaplenio laptop i hard disk.

Hanter Bajden radio je kao savetnik u upravi „Burisme“, zarađujući do 50.000 dolara mesečno. Trampove pristalice sumnjaju da je Bajden mlađi koristio svog oca za lobiranje.

Pored toga, sumnjaju da je Džo Bajden vršio pritisak na ukrajinske vlasti da smeni generalnog tužioca Viktora Šokina, koji je istraživao kompaniju „Burisma“. Džo Bajden je ovo negirao, a demokrate su publikaciju nazvale kampanjom Kremlja.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track