DALI SVOJ GLAS

POZNATI RATUJU - TRAMP ILI BAJDEN? Evo za koga je na izborima glasao Holivud (KURIR TELEVIZIJA)

Planeta -

Dilema koja je podelila svet - Tramp ili Bajden - nije zaobišla ni poznate. Svetski popularni pevači i glumci otvoreno su tokom kampanje podržavali svoje favorite.

Mesecima unazad poznate ličnosti podsticale su svoje fanove da glasaju na predsedničkim izborima.

Među poznatima čini se da je svakako više Bajdenovih pristalica, međutim, ni Trampova podrška nije zanemarljiva.

Pop zvezda i glumica Lejdi Gaga na poslednjem okupljanju demokratskog kandidata Džozefa Bajdena u Pensilvaniji pozvala je građane da zaokruže njegovo ime i prezime, čak je održala i mini koncert, dok je po Trampu osula žestoku paljbu. Bajdenu su podršku pružili i reper Eminem, a glumica Dženifer Aniston otvoreno je priznala da je glasala za demokratu.

Ipak, nisu svi toliko oduševljeni likom i delom Bajdena, a među njima je i glumac, dobitnik oskara i otac Anđeline Džoli, Džon Vojt, koji otvoreno podršku godinama daje Donaldu Trampu.

I svetski poznati reper 50 Cent je uz Donalda Trampa dok je predložene poreske stope demokratskog kandidata Džoa Bajdena žestoko iskritikovao.

- Glasajte za Trampa. Baš me briga i ako Tramp ne voli crnce, 62 odsto vas je sišlo sa uma - napisao je reper na Tviteru na kojem aktivno podržava aktuelnog predsednika.

Kid Rok snažno podržava Trampa od 2016. godine. Prethodno je objavio fotografiju kad se pridružio predsedniku na golf terenu na jedan dan - i bio je angažovan da vodi predizborni skup u Mičigenu.

Na listi poznatih na strani Trampa je od nedavno i američki reper i glumac Lil Vejn.

Nesumnjivo je da će ostane li Tramp u Beloj kući ili njegovo mesto zauzeo Bajden - javnost ostati podeljena i svoje mišljenje i dalje glasno izražavati.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track