RAT KANDIDATA

PLJUŠTE UVREDE! Tramp i Bajden ne biraju sredstva: Istresli sav PRLJAV VEŠ (KURIR TELEVIZIJA)

Planeta -

Da cilj ne bira sredstvo je premisa koja je vrlo dobro poznata kandidatima koji pretenduju da budu na čelu Amerike.

Iako je u početku delovalo da samo Donald Tramp ne bira reči da omalovaži suparnika kasnije je toj taktici pribegao i Džo Bajden. Iako je veoma teško izdvojiti samo nekoliko momenata koji su obeležili vladavinu nekog ko toliko intrigira javnost kao Tramp - koronavirus je definitivno vrhunac završnih meseci kampanje.

I to ne samo što ga je preležao, već što se Amerika, kako stručnjaci navode, ne snalazi najbolje u borbi protiv virusa. A takoreći prljavim vešom protivkandidata aktuelni predsednik želi da skrene pažnju sa ekonomskih posledica i prikupi još koji glas.

Tramp vređa i kvalifikuje svog protivkandidata i tu ne bira reči. On kritikuje njegov karakter i njegove godine, ranije političko delovanje, pa čak i ekonomsko delovanje Bajdenovog sina.

Neretko dodeljuje i nadimke svom rivalu - da je uspavan ili senilni starac. Ono što je Bajdena vinulo u zvezde jeste njegova afro-američka publika i izbor kandidatkinje za potpredsednicu.

Međutim, prisutan je i taj momenat da će, ukoliko bude izabran za predsednika, Bajden biti najstariji koji je ikada upravljao Amerikom.

Veoma važna stvar u njihovoj političkoj kampanji bio je svakako Tviter. Obojica su aktivno iskazivali svoje misli na toj društvenoj mreži, što je posebno primamljivo publici, budući da je na taj način predstavljeno najizvornije u njima.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track