Najnovije vesti

BIVŠA ŽENA VLADARA DUBAIJA PONOVO U CENTRU SKANDALA: Platila 1,6 miliona dolara da zataška aferu sa telohraniteljem
Foto: Profimedia

dubai stalno potresaju afere

BIVŠA ŽENA VLADARA DUBAIJA PONOVO U CENTRU SKANDALA: Platila 1,6 miliona dolara da zataška aferu sa telohraniteljem

Planeta

Princeza Haja bon al Husein, bivša supruga šeika Muhameda bin Rašida Al Maktuma iz Dubaija, platila je 6,4 miliona dolara da bi prikrila aferu koju je imala s britanskim telohraniteljem.

Afera je navodno trajala dve godine, a telohranitelj je bio u braku. Sve je otkriveno nakon presude suda u Londonu o starateljstvu nad princezinom decom. U presudi je navedeno da je "počinila preljubu s jednim od svojih telohranitelja".

U sudskoj presudi nije naveden identitet tog muškarca, ali se u medijskim izveštajima navodi da je reč o 37-godišnjem Raselu Flaversu. Istaknuto je da mu je princeza kupovala luskuzne poklone među kojima su sat od 16.000 dolara i vintaž sačmarica vredna 66.000 dolara.

foto: Profimedia

Navodno mu je platila 1,6 miliona dolara da bi je držao podalje od supruga Muhameda al Maktuma, potpredsednika i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Haja je Flaversovim kolegama takođe platila 1,6 miliona dolara da ne otkriju aferu koja je počela 2016. godine.

Međutim, prevara je brzo otkrivena zbog čega je 46-godišnja princeza, ćerka preminulog jordanskog kralja, bila primorana da napusti Dubai sa svoje dvoje dece.

U presudi je naglašeno da je šeik, pokušavajući da stekne starateljstvo nad decom vršio "kampanju zastrašivanja" protiv supruge i da ju je izrugivao zbog afere.

Jedan od Flaversovih prijatelja je poručio da su životi mnogih uništeni zbog afere. Flavers i njegova supruga nisu želeli da govore o tome, a to ne smeju da urade ni njegove kolege koje su dobili novac da sve zataškaju.

Princeza se udala za šeika 2004. godine i time je postala njegova šesta supruga, a razveli su se prošle godine. Trenutno živi s decom u kući vrednoj 113 miliona dolara smeštenoj u jednoj od najekskluzivnijih londonskih četvrti Kensingtonu, prenose britanski mediji.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...