DOK TRAMP BIJE LJUTU BITKU, MELANIJA BI SAMO DA IDE KUĆI: Već organizuje selidbu iz Bele kuće u Palm Bič na Floridi!
Foto: Profimedia / Al Drago

izvori cnn-a

DOK TRAMP BIJE LJUTU BITKU, MELANIJA BI SAMO DA IDE KUĆI: Već organizuje selidbu iz Bele kuće u Palm Bič na Floridi!

Planeta -

Predsednik Amerike Donald Tramp ne odustaje od žestoke borbe da dokaže izbornu prevaru koju krivi za pobedu Džozefa Bajdena, ali prva dama Melanija ima nešto drugačije planove.

Ona, prema izvorima bliskim predsedničom paru, već uveliko pakuje kofere i jedva čeka da napusti Belu kuću.

Iako se sredinom novembra složila sa Trampovim stavovima o izborima u javnosti, privatno je već par dana nakon izbora zadužila emisara da se raspita, navodi izvor, šta joj je na raspolaganju od budžeta i ljudi za planiranje selidbe.

foto: EPA / Chris Kleponis / Pool

I dok Tramp pokušava da nađe način, kako tvrdi CNN, da ostane u Beloj kući, Melanija je već počela da popisuje stvari i pravi planove šta od njih ide u skladište, šta u penthaus Trampove kule u Njujorku a šta će biti poslato za Mar-a-Lago u Plam Biču na Floridi.

"Ona samo želi da ode kući" rekao je drugi izvor iz Bele kuće koji dodaje da Trampova namera da se ponovo kandiduje 2024. godine "neće dobro proći" kod Melanije.

foto: EPA / Chris Kleponis / Pool

Američki zakoni međutim ne predviđaju nikakva sredstva za putne troškove i selidbe, sem dela koji se odnosi na "postvašingtonski život prve dame" samo u vidu penzije od 20.000 dolara godišnje i to samo u slučaju da joj muž umre.

Takođe, treći izvor navodi da je u Beloj kući uveliko popis inventara i da se popisuju lične stvari Trampovih, nameštaj i umetnine. Melanije je već fokusirana, tvrdi izvor, na organizacuju preseljenja u Palm Bič gde će njen i Trampov 14-godišnji sin Baron završiti školsku godinu.

foto: Profimedia / Charles Trainor Jr.

Ona već uveliko nadgleda prenost stvari iz Bele kuće i penthausa u njujorku u Mar-a-Lago na Floridi.

Kurir.rs / CNN, Foto: Profimedia / Al Drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja