KONGRESMENA PRE POLAGANJA ZAKLETVE UBILA KORONA: Njegova žena rešila da se kandiduje i nastavi njegovu borbu! (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

hrabro

KONGRESMENA PRE POLAGANJA ZAKLETVE UBILA KORONA: Njegova žena rešila da se kandiduje i nastavi njegovu borbu! (VIDEO)

Planeta -

Džulija Litlou, udovica izabranog republikanskog predstavnika Luka Litloa, koja je umro od komplikacija od koronavirusa u decembru pre nego što je mogao da položi zakletvu, kandidovaće se za Kongres da bi popunila njegovo mesto.

"Sve u mom životu i braku me je pripremilo za ovaj trenutak", rekla je Letlov, 41, u izjavi, izveštava Monroe Njuz Star. "Moja motivacija je strast koju smo Luk i ja delili: da poboljšamo ovaj region koji je zvao domom i ostavio ga boljim mestom za našu decu i buduće generacije".

Luk Litlou je u novembru izabran za sedište 5. kongresnog okruga Luizijane da zameni republikanskog predstavnika Ralfa Ejbrahama, ali je umro 29. decembra u 41 godini od komplikacija povezanih sa koronavirusom. Litlou je bio šef Ejbrahamovog osoblja. Prvog dana 117. kongresa prošle nedelje, članovi su mu odali počast minutom ćutanja. Sa suprugom Džulijom ima dvoje male dece, starosti 3 i 1 godinu.

Džulija Litlou je izvršna direktorka Univerziteta Luizijana Monro.

"Trčim da nastavim misiju koju je Luk započeo - da se založimo za naše hrišćanske vrednosti, da se borimo za naše seoske poljoprivredne zajednice i da ostvarimo stvarne rezultate za napredak naše države“, rekla je Džulija.

Kurir.rs/Washington Examiner

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track