BAJDEN NAPAO PUTINA I IZNEO UVREDE ZBOG IZBORA U SAD: Poznajem ga dobro, on je čovek bez duše, a mislim da je i ubica! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT/RT

NOVI UDAR NA RUSIJU

BAJDEN NAPAO PUTINA I IZNEO UVREDE ZBOG IZBORA U SAD: Poznajem ga dobro, on je čovek bez duše, a mislim da je i ubica! (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden rekao je da će predsednik Rusije Vladimir Putin uskoro osetiti posledice direktnog mešanja u američke predsedničke izbore 2020. kako bi njihov ishod prevagnuo u korist Donalda Trampa.

"Platiće cenu, a kakve će biti posledice, videćete uskoro", rekao je Bajden u razgovoru za "Ej Bi Si Njuz".

On je to izrekao nakon izvešća obaveštajnih službi u kojem se potkrepljuju optužbe da iza mešanja Rusije u izbore stoji sam Putin. Rusi uzvraćaju da se radi o neutemeljenim optužbama.

Bajden: Najvažnije je znati sagovornika. Ja Putina relativno dobro znam

Bajden je za Putina rekao da ga relativno dobro poznaje i da je po njegovom iskustvu sa stranim čelnicima najvažnija stvar poznavati sagovornika. Takođe je rekao da ne veruje da Putin ima dušu, a na pitanje misli li da je ruski predsednik ubica odgovorio je potvrdno.

"Da, mislim to", rekao je Bajden kratko.

Istovremeno je podsetio da postoje pitanja od zajedničkog interesa na kojima bi mogli sarađivati, kao što je bilo produženje nuklearnog sporazuma START.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track