NOVI PROBLEMI ZA MILIJARDERA Korona zatvorila Trampovo odmaralište Mar-A-Lago (FOTO)
Foto: EPA / Erin Schaff / POOL

PANDEMIJA NA FLORIDI

NOVI PROBLEMI ZA MILIJARDERA Korona zatvorila Trampovo odmaralište Mar-A-Lago (FOTO)

Planeta -


Uprkos tome što je u Sjedinjenim Državama do sada vakcinisano više od 100 miliona stanovnika, što je daleko najviše od svih zemalja u svetu, pandemija koronavirusa ne posustaje!

Luksuz na 10.000 kvadrata...
Luksuz na 10.000 kvadrata...foto: Reuters / Eric Thayer

Tako je na Floridi delimično zatvoreno luksuzno odmaralište Mar-A-Lago, čiji je vlasnik bivši predsednik Donald Tramp. Kako prenosi CNN, zatvorena je sala za ručavanje i suspendovane su sve usluge kluba na plaži jer je nekoliko zaposlenih testirano pozitivno na koronavirus. Nadležni su zaposlene obavestili o delimičnom zatvaranju odmarališta u petak popodne poslavši im mejl. U njemu se navodi da je zatvaranje posledica "velikog opreza i situacije koja zahteva brzo reagovanje".

"Preuzeli smo sve odgovarajuće mere u skladu sa preporukama Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Aktivirali smo sterilizaciju i čišćenje ugroženih postrojenja", naveli su iz uprave.

Podsećamo, upravo u ovo luksuzno odmaralište sklonio se Donald Tramp posle poraza na predsedničkim izborima. On je odbio da se vrati u Njujork i svoj toranj na Menhetnu, jer je grad raskinuo ugovore sa njegovim kompanijama posle nemira na Kapitol Hilu. Ovo odmaralište na 10.000 kvadratnih metara ima 126 soba i izgrađeno je 1927.

Sam Tramp je dugo negirao opasnost od koronavirusa. Sa trećom suprugom Melanijom je oboleo u oktobru i bio je nekoliko dana na lečenju u vojnoj bolnici. Primao je kiseonik i za dlaku se izvukao od priključenja na respirator.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track