PRINČE HARI, OŽENI ME: Indijski sud dobio neobičnu tužbu, presuda je bila jedina moguća! VIDEO
Foto: AP

drama

PRINČE HARI, OŽENI ME: Indijski sud dobio neobičnu tužbu, presuda je bila jedina moguća! VIDEO

Planeta -

Žena u Indiji, koja je verovala da je bila u vezi sa britanskim princem Harijem, izazvala je pometnju podnošenjem predstavke na državnom sudu tražeći pravnu tužbu protiv njega zbog neispunjavanja navodnog obećanja da će je oženiti.

Podnosilac predstavke Palvinder Kaur tvrdila je da dopisivala sa jednim "princom Harijem", za koga je sud Višeg suda u Pendžabu i Hariani u Indiji verovao da je bio neki od korisnika internet kafića . "

Molba, koju je pravosuđe odbacilo, dodatno je sadržala uputstva britanskoj policiji da izda nalog za hapšenje vojvode od Saseksa kako bi brak mogao da se desi bez daljeg odlaganja. Gospođa Kaur nikada nije bila u Velikoj Britaniji i rekla je da je razgovarala sa "princom Harijem" samo putem društvenih mreža.

Rekla je da je čak i princu Čarlsu slala poruke u kojima ga obaveštava da je njegov sin veren.

"Molba u ovoj peticiji koju je podneo podnosilac predstavke, koji je advokat koji se pojavljuje lično, jeste pokretanje pravne akcije protiv princa Harija Midltona, sina princa Čarlsa Midltona sa prebivalištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, i usmeravanje policije Ujedinjenog Kraljevstva na akciju protiv njega, uprkos obećanju da će se venčati sa podnosiocem predstavke, navedeno obećanje nije ispunjeno ", navodi se u dokumentu slučaja.

"Takođe se moli da se za njim izdaju nalozi za hapšenje kako ne bi došlo do daljeg odlaganja u braku."

Neobično ročište zauzeto je na sudu usled ograničenja zbog korone, pošto je podnosilac tužbe to posebno tražio

Prema sudiji, zahtev je imao brojne jezičke greške, bio je "loše sastavljen" i bile su mu potrebne informacije o prijavama.

Sud je primetio da se lažni profili prave na različitim veb lokacijama na društvenim mrežama, a "ovaj sud se ne može pouzdati u autentičnost takvih razgovora".

Izgleda na prvi pogled da je posredi slučaj prevare na internetu.

Kurir.rs/Independent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track