RUSKINJA NACRTALA MASKU i bez problema ušla u prodavnicu! Otkrivena tek kad je objavila snimak, preti joj deportacija VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

bruka

RUSKINJA NACRTALA MASKU i bez problema ušla u prodavnicu! Otkrivena tek kad je objavila snimak, preti joj deportacija VIDEO

Planeta -

Jutjuberima koji su prekršili epidemiološke mere sada preti deportacija sa Balija

Muškarcu i devojci jutjuberima preti deportacija sa Balija nakon što su objavili snimak u kojem su otkrili da su prekršili lokalne zakone o nošenju maske.

Lokalne vlasti zaplenile su pasoše Džošu Pejleru Linu i Leji Se i oni će možda morati da napuste Indoneziju.

Na snimku se vidi kako Leja pokušava da uđe u prodavnicu, ali je ne puštaju jer nema masku na licu. Nakon što je oslikala masku na licu ona je uspela da uđe u radnju a video, objavljen 22. aprila, odmah je postao viralan.

Lin sada ima 3,4 pratilaca na JuTjubu.

CNN navodi da Indonezija ima stroge mere što se tiče nošenja maski. Policija može da kazni novčano za prvi prekršaj, a na drugi da deportuje strance. Iako je ovo prvi poznati prekršaj Lina i Se, snimak je privukao toliko pažnje da su im vlasti zaplenile pasoše. Lin je sa Tajvana ali živi u Americi, dok je Se Ruskinja.

Lin je od tada skinuo video sa svog JuTjub kanala, a 24. aprila objavio je zajedničko izvinjenje, sa prevodom na engleskom i indonezijskom, prenosi Blic.

Oni su obećali – ovog puta sa pravim maskama na licu – da to više nikad neće uraditi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track