DIREKTNO SA STOLA Donald Tramp pokrenuo sopstvenu platformu za komunikaciju!
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

KAKAV OPTIMISTA

DIREKTNO SA STOLA Donald Tramp pokrenuo sopstvenu platformu za komunikaciju!

Planeta -

Donald Tramp je pokrenuo sopstvenu platformu za komunikaciju, za koju kaže da će na nju plasirati vesti direktno sa stola bivšeg predsednika Amerike!

Jedna od poslednjih Trampovih poruka na Tviteru
Jedna od poslednjih Trampovih poruka na Tviterufoto: Twitter

Radi se o posebno dizajniranom prostoru na njegovoj novoj internet stranici gde će moći da postavlja poruke, koje će njegove pristalice moći da lajkuju ili dele na društvenim mrežama kao što su Tviter i Fejsbuk.

Kako podseća BBC, Tramp je blokiran na Tviteru i suspendovan na Fejsbuku i "jutjubu" nakon nemira od 6. januara kada su njegove pristalice upale u zgradu Kongresa na Kapitol Hilu i kada je pet osoba izgubilo život. Od tada bivši predsednik Amerike objavljuje saopštenja za štampu. Tramp je novu platformu za komunikaciju pokrenuo dan uoči odluke Nadzornog odbora Fejsbuka, koji danas odlučuje o tome da li će mu zauvek blokirati nalog. Ako se Trampu dozvoli da reaktivira profil na Fejsbuku to će moći da uradi u roku od nedelju dana.

"Jutjub" je ranije saopštio da će Trampu dozvoliti da koristi svoj kanal kada prođe pretnja od nasilja. Tviter, gde je Tramp imao 88 miliona pratilaca, zauvek je blokirao nalog bivšeg šefa Bele kuće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track