OVAJ SNIMAK ILUSTRUJE SAV HOROR U INDIJI: Evo zašto sin oca transportuje na drvenim kolicima u bolnicu! VIDEO
Foto: Screenshot Daily mail video

tuga

OVAJ SNIMAK ILUSTRUJE SAV HOROR U INDIJI: Evo zašto sin oca transportuje na drvenim kolicima u bolnicu! VIDEO

Planeta -

Indijac je bio primoran da svog umirućeg oca odveze u bolnicu na drvenim kolicima, jer nije mogao dobiti hitnu pomoć dok se zemlja bori sa trećim talasom korone.

Potresni video snimci snimljeni u sredu u okrugu Sivan u Biharu, na istoku Indije, prikazuju muškarca kako gura oca na kolicima. Nije poznato da li je otac bolovao od Covid-19.

U međuvremenu, indijski profesor umro je od Covida ubrzo nakon što je izašao na društvene medije da moli za krevet u bolnici, dok se broj poginulih u zemlji popeo sa još 3.874 smrtnih slučajeva za 24 sata.

A žena (45) sa koronavirusom umrla je u sredu, dok je njena ćerka tvrdila da su je trojica zaposlenih u bolnici Paras HMRI u Patni grupno silovali. Bolnica je negirala optužbu za silovanje.

Indija se poslednjih mesec dana bori protiv ozbiljnog trećeg talasa koronavirusa, zbog kojeg su bolnice u Delhiju prošlog meseca bile primorane da odbijaju pacijente jer im više nije bilo kreveta.

Sada se na video snimku vidi kako neidentifikovani muškarac gura oca, koji leži na velikoj tkanini na vrhu drvene kolice, mirnom ulicom u okrugu Sivan u Biharu.

Otac nije viđen u pokretu dok ga sin gura dok posmatrači gledaju. Nije poznato da li je otac bolovao od korone ili neke druge bolesti.

Čovek je tvrdio da je stvar uzeo u svoje ruke i odlučio je da nosi oca koristeći ručna kolica jer nije uspeo da nađe hitnu pomoć u okolini.

Navodno je sačekao da stigne hitna pomoć, ali je sam počeo da prevozi oca jer se plašio da će umreti ako pomoć ne stigne.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track