UOPŠTE NIJE SMEŠNO: Muškarac u šali upucao ženu u lice starting pištoljem, pitao je da li se plaši UZNEMIRUJUĆ VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

boleština

UOPŠTE NIJE SMEŠNO: Muškarac u šali upucao ženu u lice starting pištoljem, pitao je da li se plaši UZNEMIRUJUĆ VIDEO

Planeta -

Muškarac u Moskvi snimljen je kako je posle prijateljskog razgovora sa dve žene, jednu od njih pištoljem pogodio u čelo.

Denis Jegorov (42) uperio je pištolj u lice neidentifikovane žene i ustrelio je, ostavivši joj krvavu ranu na čelu. Na snimku se vidi šokirana žena kako sa nevericom gleda u krvave ruke, dok žena pored nje stoji zgranuta.

Nekoliko sekundi pre nego što je upucao ženu, uperio je pištolj u glavu druge ali mu je ona sklonila ruku.

Ranjena žena prebačena je u bolnicu. Lekari kažu da joj je čeona kost ostala netaknuta, ali da je tkivo teško oštećeno i da će oporavak dugo potrajati.

Ruska policija je pokrenula krivičnu istragu a lokalni mediji prenose da je Jegorov koristio startling pištolj. Iako ovi pištolji koriste ćorke, i dalje mogu da nanesu ozbiljne povrede, naročito ako se puca iz bliza, kao što je bio slučaj u Moskvi.

Ne zna se ni motiv pucnjave, iako se čini da je u pitanju neslana šala. Na snimku žena deluje kao da se smeje kada joj je Jegorov uperio pištolj u čelo.

Druga žena, koja mu je sklonila ruku, rekla je lokalnim medijima da su njih troje pričali i smejali se kada je uperio pištolj u nju, pitao je da li se plaši i opalio.

Žena je objasnila da su ona i žrtva došle da se dogovore oko privatnih časova sa Jegorovim koji je trener klizanja u lokalnoj dečjoj sportkoj školi. Njegovi klijenti opisuju ga kao "pristojnog, odgovornog i tačnog" ali kolege kažu da je često umeo da bude agresivan.

Denis Jegorov je bio član juniorskog klizačkog tima i učestvovao je na svetskom juniorskom šampionatu 1999. Takođe je i osuđen zbog vožnje u pijanom stanju.

Kurir.rs/K.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja