IZGORE TI ROŠTILJ... I AUTO! Skupi lamborgini nestao u plamenu nakon što su pokušali da ispeku meso iz pomoć auspuha VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

bez komentara

IZGORE TI ROŠTILJ... I AUTO! Skupi lamborgini nestao u plamenu nakon što su pokušali da ispeku meso iz pomoć auspuha VIDEO

Planeta -

Društveni mrežama širi se snimak "šaljivdžija" koje su pokušale da ispeku roštilj na auspuhu vrlo skupog automobila. Brzo su zažalili.

Na snimku se vide šokirani momci kako gledjau plamen koji zahvata zadnji deo njihovog skupog aventador modela. Snimak spaljivanja lamborginija napravljen je u Kini.

Jedan od okupljenih se vidi kako čuči pored auspiha lamborginija i viljuškom drži komad meda. Drugi muškarac "gari" moćni V12 motor kako bi plamenovi iz auspuha ispekli hranu.

Problem je nastao u roku od nekoliko sekundi kada je iz zadnjeg dela motora počeo da kulja dim a tečnost za hladnjak se izlila po podu.

Uprkos tome što su okupljeni zaljubljenici u automobile, nijedan se nije pokrenuo da pokuša da ugasi požar niti su delovali kao da znaju šta treba da rade, prenosi Dejli mejl.

Lamborgini aventador u Kini košta oko milion dolara.

Momci su izgleda pokušavali da ponove "foru" koju su videli na mrežama pre nekoliko godina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track