ŠOKANTNI OBRT U SLUČAJU UBIJENE BRITANKE U GRČKOJ: Nije bilo provalnika, ja sam je ubio!
Foto: Printscreen/YouTube

pilot ubica

ŠOKANTNI OBRT U SLUČAJU UBIJENE BRITANKE U GRČKOJ: Nije bilo provalnika, ja sam je ubio!

Planeta -

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) priznao je da je ubio suprugu kada je ona zapretila da će ga ostaviti.

Suprug Britanke Karoline Krouč (20), koja je ubijena pre više od mesec dana prilikom navodne pljačke u porodičnom domu u Grčkoj, priznao je da ju je zadavio pred očima njihove 11-mesečne ćerke.

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) priznao je policiji da je ubio suprugu kada je ona zapretila da će ga ostaviti, piše Dejli mejl.

Rano smo se počeli da se svađamo te noći. U jednom trenutku ona je bacila dete u kolevku i rekla mi da napustim kuću. Izgubio sam živce i zadavio sam je jastukom. Potom sam izmislio priču o pljački, priznao je Anagnostopulos.

Pilot je priznao ubistvo nakon osmosatnog iscrpljujućeg ispitivanja u grčkoj policiji u četvrtak, nakon što su istražitelji utvdili da se neki detalji u njegovoj priči ne uklapaju.

Kada smo mu predočili dokaze, sve je priznao, rekao je potrparol policije Apostolos Srekas i dodao: "Na pametnom satu smo proučili njegovo kretanje i u potpunoj je suprotnosti sa njegovom pričom. On je u prvoj verziji ispričao da su ga tri napadača vezala i začepila mu usta. Umesto toga, videli smo da se kretao po kući, odlazio na tavan i u podrum".

Srekas nije želio da pruži druge detalje pa se za sada ne zna da li je pilot imao i pomoćnika.

Uređaj za merenje otkucaja srca (fitness tracker) koji je ubijena žena imala na zglobu pokazuje da više nije bilo otkucaja srca barem sat vremena pre pljačke koja koju je grčki pilot izmislio.

Babis Anagnostopulos je u pritvoru dok ne bude pokrenut postupak protiv njega, a to se očekuje tokom vikenda.

Pilot helikoptera policiji je ispričao da su trojica maskiranih i naoružanih provalnika, koji su pričali njemu neprepoznatljivim jezikom, upali u njihov dom blizu Atine 11. maja. Ispričao je kako su njega i suprugu vezali i zahtevali da im kažu gde drže novac. Tada je ispričao i kako je njegova supruga vrištala a on ih, navodno, molio da prestanu.

Par je imao veliku količinu gotovine u kući jer su nedavno kupili komad zemlje i trebalo je radnicima da plate za radove. Novac je odmah navodno predao, a skrivao ga je u kutiji za Monopol. Takođe je ispričao da su provalnici ubili njihovog psa i sat vremena mučili njegovu ženu pre nego što su je zadavili pred očima njihove kćerkice.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track