Najnovije vesti

ŠOKANTAN SNIMAK PUCNJAVE U BRONKSU: Napadač pokušao da likvidira metu! Žrtva se saplela i pala preko dvoje dece VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

nasilje u njujorku

ŠOKANTAN SNIMAK PUCNJAVE U BRONKSU: Napadač pokušao da likvidira metu! Žrtva se saplela i pala preko dvoje dece VIDEO

Planeta
23:06h

Policija Njujorka objavila je u petak kasno popodne po lokalnom vremenu snimak sa nadzornih kamera i zatražila pomoć sugrađana kako bi se otkrilo ko je napadač koji je pokušao u četvrtak da ubije muškarca na ulici, a koji je pao preko dvoje dece dok je bežao od naoružanog napadača koji je u njega ispalio desetak hitaca u Bronksu.

Objavljeni video prikazuje dečaka i devojčicu za koje se veruje da su stari između pet i deset godina kako šetaju ulicom. Iznenada, pojavljuje se naoružani muškarac koji je progonio drugog muškarca u crvenom džemperu. On je decu oborio, odnosno u pokušaju da ih obiđe, on se sapleo pre nego što je naoružani napadač prišao i pucao više puta prema njima.

Dvoje dece nalazilo se pod muškarcem koji je bio meta i na snimku se vidi kako devojčica hvata dečaka za ruke, čvrsto ga drži za ruku u pokušaju da ga zaštiti.

Prema poslednjim informacijama muškarac u crvenom džemperu je upucan više puta i živ je. Policija dodaje da je prosto neverovatno da niko od dovje dece koji su se zatekli na ulici u trenutku napada nije bio pogođen hicima niti na neki drugi način povređeni.

Naoružani napadač je pobegao sa lica mesta i pobegao sa još jednim osumnjičenim na skuteru.

Takođe je saopšteno da deca sa snimka nisu u nikakvom srodstvu za metom i da su štala ulicom kada je došlo do pucnjave.

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja