NAMAMILA BIVŠEG SEKSI PORUKAMA I TUKLA DO SMRTI BIČEM IZ SEKS ŠOPA KOJI JOJ JE POKLONILA MAMA: Manekenka optužena za surovi zločin
Foto: EPA/STRINGER

zamka

NAMAMILA BIVŠEG SEKSI PORUKAMA I TUKLA DO SMRTI BIČEM IZ SEKS ŠOPA KOJI JOJ JE POKLONILA MAMA: Manekenka optužena za surovi zločin

Planeta -

Manekenka Koral Edgar (26) optužena je za ubistvo nakon što je namamila bivšeg dečka seksi porukama a onda ga sa dvojicom mladića ubila. Edgar bi mogla da dobije doživotnu kaznu zatvora.

Li Meknajt (26) dugovao je novac dileru koji je ubedio Edgarovu da pozove Meknajta kući pod izgovorom da želi seks. Kada je stigao u 2 ujutru, Meknajta su dva sata mučili Džejmi Dejvison i još dvojica ljudi.

Vezali su ga za stolicu i udarali i šutirali a potom i bičevali bičem sa dijamantskom drškom koji je majka Edgarove kupila u seks šopu.

Muškarci su potom zamotali Meknajta u tepih i automobilom manekenkine majke ga dovezli do reke i bacili. Za to vreme, Koral je počistila mesto zločina. Nekoliko sati kasnije, lokalni farmer pronašao je Lijevo telo u vodi.

Četvorica muškaraca, majka i ćerka su uhapšeni i sada su proglašeni krivim za ubistvo.

Meknajt je kratko bio u vezi sa Edgarovom i ona je iskoristila "obećanje seksa" da ga namami u svoj stan. Meknajt je dugovao Dejvisonu novac koji ga je pak dugovao drugima i očajnički mu je bio potreban.

Koral Edgar je tvrdila da nije učestvovala u brutalnom prebijanju bivšeg ali je priznala da je posle napada počistila kuhinju u kojoj je Meknajtu razbijena lobanja i slomljen nos.

Patolog je rekao da je Meknajt teško pretučen i da je bio živ kada su ga bacili u reku.

Kurir.rs/San

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track