Najnovije vesti

ČUDO U RUSIJI! DEVOJČICA (2) PREŽIVELA 3 NOĆI U GUSTOJ ŠUMI BEZ HRANE I VODE: Malu Ljudmilu 4 dana tražilo 400 volontera! VIDEO
Foto: Youtube prtscr / News Today, Video prtscr / Salvare.ru

smolenska oblast

ČUDO U RUSIJI! DEVOJČICA (2) PREŽIVELA 3 NOĆI U GUSTOJ ŠUMI BEZ HRANE I VODE: Malu Ljudmilu 4 dana tražilo 400 volontera! VIDEO

Planeta

Devojčica stara nepune dve godine (22 meseca) uspela je da preživi izgubljena u šumi u Rusiji četiri dana bez hrane, vode i sama.

Ljuda (Ljudmila) Kuzina odlutala je u blizini svoje kuće u Smolenskoj oblasti zapadno od Moskve, nakon čega je organizovana potraga za njom u kojoj je učestvovalo više stotina ljudi.

Iako danima nije imala ni hrane ni vode, devojčica je ipak nađena živa, iako potpuno prekrivena ujedima insekata.

"Prilično je odlučna da više nikada neće pobeći od mame, mada ne znam koliko dugo će pamtiti šta je obećala", rekla je njena majka Antonina Kuzina rekla za list Komsomolskaja Pravda.

Devojčica je zbrinuta u dečijoj bolnici u Smolensku.

Uzbuna je podignuta 17. avgusta kada se nakon igre sa svojom 4-godišnom sestrom napolju udaljila u pravcu šume i nestala.

U potrazi je učestvovalo oko 400 volonera, policajaca i ronilaca koji su pretraživali gudt šumski teren, jezera, bare i rezervoare sa vodom.

Nađena je nakon 4 dana kada je grupa volontera koji su tragali za njom čula neku buku u šumi na oko 4 kilometra udaljenosti od kuće.

Na prvim snimcima kada se našla u zagrljaju spasilaca vidi se da je mala Ljuda, iako sigurno u šoku, hrabro gledala oko nje šta se dešava, ne pustivši ni suzu ni glas.

Kurir.rs, Foto: Youtube prtscr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track