UBIJEN UČENIK U SREDNJOJ ŠKOLI: Druga pucnjava u Severnoj Karolini od početka nedelje! Osumnjičeni u pritvoru FOTO, VIDEO
Foto: Printscreen YT/11Alive

podlegao ranama u bolnici

UBIJEN UČENIK U SREDNJOJ ŠKOLI: Druga pucnjava u Severnoj Karolini od početka nedelje! Osumnjičeni u pritvoru FOTO, VIDEO

Planeta -

Učenik je ubijen hicem iz vatrenog oružja u sredu u srednjoj školi u Severnoj Karolini, saopštila je policija te američke države, dodajući da je uhapsila osumnjičenog.

Policija grada Vinston-Salem stigla je oko podneva u srednju školu Maunt Tabor, rekla je načelnica Katrina Tompson na konferenciji za štampu.

Policija je na mestu događaja našla učenika ranjenog hicem iz vatrenog oružja. Učenik je prevezen u bolnicu gde je "podlegao ranama", rekla je Tompson kroz suze, ne otkrivajući dob žrtve.

"Imamo majku i porodicu koja neće moći večeras da zagrli svoje dete", dodala je ona.

Osumnjičeni, za koga se veruje da je učenik iste škole, priveden je bez incidenta, piše ABC njuz.

Ovo je druga pucnjava u srednjoj školi u Severnoj Karolini od početka nedelje, što svedoči o toj trajnoj opasnosti u SAD.

O ovakvim događajima pišu lokalne novine, ali su retko na naslovnicama nacionalnih medija. Javnost danas potresaju samo krvoprolića poput onog u srednjoj školi u Parklandu, na Floridi, kada je u februaru 2018. ubijeno 17 ljudi.

Više detalja o ovom incidentu biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja