SAMO SU SE ZABAVLJALI: Policajci se slupali i pobegli sa mesta događaja nakon što ih je koleginica pecnula elektrošokerom
Foto: Profimedia

ponašali se kao idioti

SAMO SU SE ZABAVLJALI: Policajci se slupali i pobegli sa mesta događaja nakon što ih je koleginica pecnula elektrošokerom

Planeta -

Policijski automobil slupao se na severu Francuske što je policajka koja je sedela na suvozačkom mestu slučajno ispalila elektrošoker u smeru vozača.

Kako prenosi BBC, u vozilu je bilo šest policajaca kada je vozač izgubio kontrolu i zabio se u parkirani autmobilo u gradu Rubaju kod Lila. Policija je posle sudara napustila mesto udesa bez zaustavljanja, rekli su tužitelji. Nikakve povrede nisu bile prijavljene.

Troje policajaca, uključujući i policajku koja je ispalila elektrošoker, u međuvremenu su završili u pritvoru.

Incident se dogodio kada su se policajci nakon smjene vraćali u grad, objavili su lokalni mediji.

Advokat policajke koja je ispalila elektrošoker rekao je da nije bilo zle namere i da su policajci dobri prijatelji. "Zabavljali su se i ponašali kao idioti", rekao je advokat i dodao da je njegova klijentkinja samo želela da "malo šokira" kolegu vozača, a sve se završilo tako što su udarili u parkirani automobil.

Možda bi i prošli bez posledica, da stanari okolnih zgrada nisu sve prijavili vlastima.

Policajka koja je ipalila šoker biće procesuirana zbog namernog nasilja oružjem i ugrožavanja života drugih. Njen advokat je lokalnim medijima rekao da bi, ako bude osuđena, mogla da završi u zatvoru. Njeno dvoje kolega optuženi su za bekstvo sa mesta nesreće i pomaganje u prikrivanju incidenta.

Policajci bi trebalo da se pojave pred sudom 3. februara, a pokrenuta je i interna istraga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track