Najnovije vesti

SAMO SU SE ZABAVLJALI: Policajci se slupali i pobegli sa mesta događaja nakon što ih je koleginica pecnula elektrošokerom
Foto: Profimedia

ponašali se kao idioti

SAMO SU SE ZABAVLJALI: Policajci se slupali i pobegli sa mesta događaja nakon što ih je koleginica pecnula elektrošokerom

Planeta

Policijski automobil slupao se na severu Francuske što je policajka koja je sedela na suvozačkom mestu slučajno ispalila elektrošoker u smeru vozača.

Kako prenosi BBC, u vozilu je bilo šest policajaca kada je vozač izgubio kontrolu i zabio se u parkirani autmobilo u gradu Rubaju kod Lila. Policija je posle sudara napustila mesto udesa bez zaustavljanja, rekli su tužitelji. Nikakve povrede nisu bile prijavljene.

Troje policajaca, uključujući i policajku koja je ispalila elektrošoker, u međuvremenu su završili u pritvoru.

Incident se dogodio kada su se policajci nakon smjene vraćali u grad, objavili su lokalni mediji.

Advokat policajke koja je ispalila elektrošoker rekao je da nije bilo zle namere i da su policajci dobri prijatelji. "Zabavljali su se i ponašali kao idioti", rekao je advokat i dodao da je njegova klijentkinja samo želela da "malo šokira" kolegu vozača, a sve se završilo tako što su udarili u parkirani automobil.

Možda bi i prošli bez posledica, da stanari okolnih zgrada nisu sve prijavili vlastima.

Policajka koja je ipalila šoker biće procesuirana zbog namernog nasilja oružjem i ugrožavanja života drugih. Njen advokat je lokalnim medijima rekao da bi, ako bude osuđena, mogla da završi u zatvoru. Njeno dvoje kolega optuženi su za bekstvo sa mesta nesreće i pomaganje u prikrivanju incidenta.

Policajci bi trebalo da se pojave pred sudom 3. februara, a pokrenuta je i interna istraga.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track