Najnovije vesti

MISTERIJA NLO NA PALUBI AMERIČKOG NOSAČA AVIONA Snimak podigao svet na noge, stručnjaci objasnili da je u pitanju prevara! VIDEO
Foto: Screenshot YT

prevara

MISTERIJA NLO NA PALUBI AMERIČKOG NOSAČA AVIONA Snimak podigao svet na noge, stručnjaci objasnili da je u pitanju prevara! VIDEO

Planeta

Iranski mediji su tvrdili da je objekat sličan NLO snimljen na američkom nosača aviona u Sredozemnom moru.

Prema informativnoj agenciji Tasnim, povezanoj sa IRGC-om, video zapis koji je snimljen iz pilotske kabine borbenog aviona USAF 2018. godine prikazuje "neidentifikovani leteći objekat trouglastog oblika, koji ne izgleda kao avion koji smo ikada ranije videli u vazdušnim snagama".

U istom članku se spekuliše da bi "NLO" zapravo mogao biti slika strogo poverljive TR-3 Blek Mante. TR-3 Blek Manta naziv je nadzornog aviona vazduhoplovstva Sjedinjenih Država, za koji se pretpostavlja da je razvijen u okviru tajnog projekta. Rečeno je da je to nadzvučni špijunski stelt avion sa trouglastim dizajnom.

Ipak prilog kanala Histori daje nešto drugačije objašnjenje. Prvo postoji identičan snimak sletanja lovca na američki nosač, na kome se ne vidi i misteriozna letelica. Drugo, na snimku koji se koristi kao dokaz senka NLO pada drugačije nego senke ostalih objekata na palubi, i dokmsvo ostali avioni na palubi stoje, objekat malo poskakuje. I na kraju trouglasti "NLO" neodoljivo podseća na pozunatu dečiju igračku!

Snimak navodnog NLO na palubi američkog nosača aviona vidite ovde.

Kurir.rs/Eurasiareview/History

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track