PROTESTI U ITALIJI Antivakserski guru Kenedi mlađi svojim govorom zapalio masu u Milanu: Kovid potvrde su instrument kontrole!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

umreće sa čizmama, ali bez vakcine

PROTESTI U ITALIJI Antivakserski guru Kenedi mlađi svojim govorom zapalio masu u Milanu: Kovid potvrde su instrument kontrole!

Planeta -

Robert Kenedi mlađi, koji sebe predstavlja kao međunarodnog antivakserskog gurua, učestvovao je na skupu protiv vakcinacije u Milanu i žestoko kritikovao kovid potvrde koje su obavezne u Italiji.

0643010011, Robert Kenedi mlađi
foto: Nicola Marfisi / Avalon / Profimedia

Kenedija, sina Roberta Bobija Kenedija, američkog političara i pravnika i bratanac Džona F. Kenedija, stotine ljudi u centru Milana, koji su protestovali zbog obaveznih kovid potvrda (dokaz da je osoba vakcinisana, preležala koronu ili ima negativan test), dočekali su kao heroja.

Pozvavši okupljene da se "bore i opiru, oipiru, opiru", Kenedi je demonstrantima poručio da "uzmu kontrolu nad vladom, svojim životima, svojom i slobodom svoje dece, svojom zemljom i budućim generacijama".

"Stajaću uz vas i ako moram da umrem zbog ovoga, umreću sa čizmama", poručio je Kenedi, čiji se otac kandidovao za predsednika ali je ubijen u atentatu tokom kampanje.

Kenedi mlađi je porulio da "zelena propusnica nije medicinska inovacija već instrument poslušnosti i finansijske kontrole, poput propusnica koje je izdavao Treći rajh".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track