ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA MOMKA UBIJENE GABI Ovo je uzrok Brajanove smrti
Foto: Instagram/gabspetito

telo pronađeno u rezervatu prirode

ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA MOMKA UBIJENE GABI Ovo je uzrok Brajanove smrti

Planeta -

Brajan Londri, čiji je nestanak izazvao poteru širom zemlje u septembru nakon što je njegova verenica, Gabi Petito, nestala i kasnije pronađena ubijena, izvršio je samoubistvo, otkrio je izveštaj obdukcije objavljen u utorak.

Landrijevo telo pronađeno je u rezervatu prirode na Floridi prošlog meseca, mesec dana nakon što je Petito (22) pronađen zadavljena na ivici nacionalnog parka Grand Teton u Vajomingu, gde je par putovao zajedno u kombiju, prenosi Gardijan.

0632501121, Brajan Londri, dečko, Gabi Petito
foto: Handout / AFP / Profimedia

Ovaj 23-godišnjak je proglašen osobom od interesa za slučaj nakon što se početkom septembra sam vratio u dom svojih roditelja na Floridi, a zatim je nestao.

Gabini roditelji prijavili su njen nestanak 11. septembra, tri dana pre nego što je Londrijeva porodica izjavila da je napustio njihovu kuću u Nort Portu sa rancem, ali je ostavio novčanik i mobilni telefon.

Prvobitni izveštaj mrtvozornika o Londriju, objavljen ubrzo nakon što su njegovi skeletni ostaci otkriveni u močvarnom u ekološkom parku, bio je neuverljiv.

U utorak, Stiven Bertolino, advokat Londrijevih roditelja, objavio je da su sada dobili detaljniji izveštaj nakon što su ostaci poslati forenzičaru.

-Kris i Roberta još uvek žale zbog gubitka sina i nadaju se da će ovi nalazi doneti zatvaranje slučaja za obe porodice, rekao je Bertolino.

Londri nikada nije optužen u vezi sa Petitinom smrću, ali je savezni nalog za hapšenje izdao sud u Vajomingu 24. septembra nakon što ga je velika porota optužila za neovlašćeno korišćenje debitne kartice za koju Petitina porodica kaže da je njena.

Istražitelji FBI-ja tragaju za tragovima u stvarima pronađenim u blizini Londrijevog tela, uključujući svesku oštećenu vodom. FBI još nije objavio nikakvu izjavu o napretku istrage.

Potraga za Gabi Petito, koji je snimala avanture na društvenim mrežama, a zatim i potraga za Londrijem, privukli su pažnju nacije.

Policija u Moab Sitiju, Juta, objavila je snimak sa kamera snimljen 12. avgusta na kojem policajci razgovaraju sa parom nakon što su primili poziv u vezi sa nasiljem u porodici.

Na snimku se vidi kako uplakana Petito priznaje da su se potukli, a policajci su ih na kraju razdvojili na noć, a Londri je otišao u hotel.

0632501116, Gabi Petito
foto: Handout / AFP / Profimedia

-Neću ništa da tražim jer je ona moja verenica i ja je volim, rekao je on tada.

-Bila je to samo svađa. Žao mi je što je to moralo da izađe u javnost, dodao je.

Bio je to poslednji zajednički snimak ovog para.

Policija Severne luke koja je istraživala Londrijev nestanak rekla je da je porodica odbila da razgovara sa detektivima, za šta je Bertolino kasnije rekao da je to po njegovom savetu. Niko nije optužen u vezi sa ovim slučajem.

Ljubav Londrija i Petitove traje još iz detinjstva sa Long Ajlende u Njujorku, a zatim su se preselili na Floridu 2019. godine da žive sa Londrijevim roditeljima u Nort Portu. Oni su krenuli na svoje putovanje u julu, planirajući da stignu do Oregona do Noći veštica, navodi se na njihovim nalozima na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track