UŽAS! ŽENA UBILA STARCA Na njegovim grudima ostavila UŽASNU PORUKU
Foto: David Inderlied / AFP / Profimedia

horor

UŽAS! ŽENA UBILA STARCA Na njegovim grudima ostavila UŽASNU PORUKU

Planeta -

Žena (29), koja je kućna pomoćnica, optužena je za ubistvo 80-godišnjeg muškarca koji je pronađen nasmrt pretučen sa rečenicom "diram male devojčice" na grudima.

Rene Ajard optužean je u ponedeljak za ubistvo, ubistvo iz nehata i napad nakon što je u julu ubila Roberta Rejnora u njegovom stanu na Stejten Ajlendu u Njujorku.

Dve druge fraze pronađene su na telu čoveka. Jedna fraza je glasila ''u svojoj sobi uzimam lutke za devojčice od 1-5 godina'', a druga ''ja dodirujem''.

Ajard i njena ćerka živele su sa Rejnorom.

Nekoliko sati nakon ubistva, Ajardova je uhapšena zbog zlostavljanja dece, ali je optužena samo za ubistvo Rejnora. Prema policijskim izveštajima, šest sati nakon što je Rejnor pronađen bez košulje sa posekotinama na čelu i oba oka, Ajardova je uhapšena jer je navodno tukla svoju trogodišnju ćerku.

Policija tvrdi da je Ajard gurnula ćerku na zemlju i vukla je ulicom pre nego što je detetu bacila flašu vode u lice. Policijski izveštaj tvrdi da je žena koja je videla incident pokušala da pozove 911, ali je Ajardova navodno otela njen telefon i gurnula je na zemlju, prenosi Independent.

Trogodišnje dete gospođe Ajarde odvezeno je u bolnicu sa modricama na vratu kada su stigli radnici Hitne pomoći. Devojčica je navodno rekla policiji da ju je "mama bacila na pod".

Četiri meseca nakon tog incidenta, Ajard je optužena za ubistvo Rejnora.

Rejnor ke 24 puta hapšen, ali nijedno hapšenje nije bilo povezano sa pedofilijom ili seksualnim zlostavljanjem dece.

On nije deo državnog registra seksualnih prestupnika. Međutim, samo četiri njegova hapšenja su otpečaćena, navodi Njujork post.

Njegova ćerka je rekla za Njujork dejli njuz, da njen otac nije bio pedofil i da ''ne bi dodirivao dete''.

Kako tvrdi, njen otac je bolovao od artritisa i imao je rak, te da ne bi mogao fizički da napadne nikoga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track