ELEKTRIČAR KASTRIRAO MUŠKARCE NA NJIHOV ZAHTEV: Nemac kaže da su mu PLAĆALI ZA MUČENJE, a predstavljao se kao medicinski radnik!
Foto: Profimedia / SVEN HOPPE / AFP

osuđen na 8,5 godina robije

ELEKTRIČAR KASTRIRAO MUŠKARCE NA NJIHOV ZAHTEV: Nemac kaže da su mu PLAĆALI ZA MUČENJE, a predstavljao se kao medicinski radnik!

Planeta -

Nemački sud je osudio 67-godišnjeg električara na 8,5 godina zatvora zbog kastracije nekoliko muškaraca na njihov zahtev, javila je danas agencija DPA.

Sud u Minhenu je osudio muškarca za težak i opasan napad, a on je prvobitno bio optužen i za ubistvo iz nehata, zbog smrti jednog od kastriranih muškaraca usled te operacije.

Optuženi je pred sudom priznao da je nudio kastracije na sado-mazohističkim sajtovima, navodeći da mu je nekoliko muškaraca platilo da bi ih mučio i uklonio im testise.

Te operacije je, kako je rekao na suđenju, izvodio na svom kuhinjskom stolu u mestu Markt Švaben, a žrtvama je govorio da je obučen medicinski stručnjak.

Naveo je da je od jula 2018. do marta 2020. kastrirao ili delimično amputirao genitalije osam muškaraca, ali je negirao odgovornost za smrt jednog od njih, koji je umro nekoliko dana nakon operacije.

Tužioci su tražili 11 godina zatvora za optuženog, zbog nanošenja teških i opasnih telesnih povreda, dok je odbrana zahtevala da kazna ne bude veća od sedam godina.

Kurir.rs / Beta, Foto: Profimedia / SVEN HOPPE / AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track