ŠOK USRED NOĆI: Nakon što su ga sahranili, Lorensio se pojavio na kućnom pragu! Propust policije ih ostavio bez reči! (FOTO)
Foto: Profimedia / Allan Swart

filmska scena u meksiku

ŠOK USRED NOĆI: Nakon što su ga sahranili, Lorensio se pojavio na kućnom pragu! Propust policije ih ostavio bez reči! (FOTO)

Planeta -

Porodica iz Meksika preživela je potpuni šok kada se, kao na filmu, na vratima pojavio član kojeg su upravo sahranili.

Naime, 62-godišnji Lorensio Armendariz se pojavio na kućnom pragu, a njegova porodica je ostala u šoku, jer su mislili da su ga upravo sahranili.

Lorensio je radio daleko od svoje kuće, a onda mu se najednom izgubio svaki trag. Porodica je obavestila policiju, koja je pronašla telo muškarca.

Međutim, nadležne službe su napravile veliki propust. Umesto da utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, oni su kontaktirali Lorensijevu porodicu.

Pošto su našli telo u blizini mesta gde je on radio, policija je bez ikakvih postupaka konstatovala da je to osoba za kojom su tragali. Ipak, osoba čije su telo našli je imala slične karakteristike.

Porodica je na pokojniku primetila neke razlike, ali su utučene članove Lorensijeve porodice ubedili da je to sasvim normalno. Armendarizova porodica je organizovala sahranu 21. decembra, a samo sat kasnije na kućnim vratima se on pojavio

"Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući" rekao je Lorensio.

Kurir.rs / ATV, Foto: Profimedia / Allan Swart

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track