OTIŠLA NA SASTANAK NASLEPO I SA NJIM ZAVRŠILA U LOKDAUNU: Kineskinjin dnevnik postao viralan kada je ceo grad stavljen u karantin
Foto: GENO HOU / Newscom / Profimedia

zaključana

OTIŠLA NA SASTANAK NASLEPO I SA NJIM ZAVRŠILA U LOKDAUNU: Kineskinjin dnevnik postao viralan kada je ceo grad stavljen u karantin

Planeta -

Vang je otišla na večeru u Žengžuu kada je epidemija kovida naterala vlasti da hiljade ljudi smeste u karantin.

Jedna Kineskinja postala je senzacija preko noći nakon što je na drušvenim mrežama postavila video dnevnik o životu u karantinu u kući tipa sa kojim je izašla na sastanak naslepo.

Vang je otišla na večeru u kuću njenog potencijalnog u gradu Žengžuu kada je epidemija kovida naterala vlasti da zatvore delove grada. Dok je završavala večeru, kvart u kome je bila kuća je zatvoren u karantin i ona nije mogla da ode.

Vang je šangajskom listu Pejper ranije ove sedmice ispričala da je u Žengžu došla na nedelju dana kako bi upoznala potencijalne udvarače.

Svoje bizarno iskustvo odmah je podelila sa prijateljima na druptvenim mrežama. "Postajem starija i porodica me je povezala sa 10 muškaraca... Peti je želeo da mi pokaže svoje kulinarsko umeće i pozvao me je kući na večeru", rekla je ona u jednom dnevničkom zapisu.

Vang je dokumentovala svoj svakodnevni život u karantinu, pokazivala kako joj je potencijalni izabranik pripremao obroke, sređivao stan i radio dok ona spava.

"Ako izuzemo to da je mutav poput drvene lutke, sve ostalo je prilično dobro", rekla je Vangova. "Uprkos tome što mu je hrana osrednja, on je vrlo voljan da kuva što je sjajno".

Iako se Vangova nije žalila na situaciju, produženi lokdaun nije doprineo tome da romansa između njih dvoje procveta.

Uprkos tome, njeni video zapisi postali su senzacija na kineskoj platformi Veibo i samo u Kini su pregledani više od 5 miliona puta. Sa druge strane, neki njeni dnevnički zapisi su bili neprijatni za njenog sapatnika pa ih je skinula. "Prijatelji su ga zvali i mislim da je ovo definitivno uticalo na njegov život, pa sam ih, za sada, skinula", rekla je ona u postu objavljenom u utorak.

"Hvala svima na interesovanju... nadam se da će se epidemija ubrzo završiti i da će moja sestra koja je sama uskoro biti u vezi", dodala je Vang.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track