Šef MOK-a: Očekuje se bezbedno i uspešno održavanje Zimskih olimpijskih igara u Pekingu
Foto: Foto Kineska medijska grupacija

Čestitke

Šef MOK-a: Očekuje se bezbedno i uspešno održavanje Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Planeta -

Uoči dolaska Zimskih olimpijskih igara u Pekingu i kineske Nove godine tigra, predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta, Tomas Bah, nedavno je poslao čestitku direktoru Kineske medijske grupe (KMG), Šen Haisijungu, u kojoj se zahvalio KMG-u na podršci olimpijskom pokretu. Takođe je izrazio očekivanje da će se bezbedno i uspešno održati Zimske olimpijske igre u Pekingu, i svim zaposlenima KMG-a uputio je čestitku povodom kineske Nove godine tigra.

Bah je istakao da je do otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu ostalo manje od mesec dana. „Veoma se radujemo što ćemo nastaviti da održavamo blisku saradnju sa Kineskom medijskom grupom i zajedno radimo na ostvarenju cilja bezbednog i uspešnog održavanja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu“, naglasio je Bah.

Šen Haisijung je u pismu Bahu rekao da je, uz podršku Međunarodnog olimpijskog komiteta, Kineska medijska grupa, kao emiter koji nosi prava, izvršila pune pripreme za divno predstavljanje Zimskih olimpijskih igara. „Spremni smo da nastavimo da produbljujemo saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom, ispričamo svetu priču o Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu i bolje pomognemo da se olimpijski pokret i olimpijski duh naširoko šire i prenose širom sveta“, naveo je direktor Kineske medijske grupe.

Kurir.rs/Kineska medijska grupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track