ZAROBILI DEVOJČICU (14), PA JE GRUPNO SILOVALI: Pre zlostavljanja je drogirali! Policija je pronašla preko poznate aplikacije!
Foto: Profimedia

marsej

ZAROBILI DEVOJČICU (14), PA JE GRUPNO SILOVALI: Pre zlostavljanja je drogirali! Policija je pronašla preko poznate aplikacije!

Planeta -

Tinejdžerka (14) koju su dvojica muškaraca navodno kidnapovala i silovala je spasena nakon što je policija upotrebila GPS na aplikaciji Snepčet na njenom telefonu da bi joj ušla u trag.

Devojčicu (14), čije ime nije poznato, navodno je namamio u stan muškarac koji je ponudio da je ugosti nakon što je prošle nedelje pobegla od kuće u okrugu Kabusel u Marseju u južnoj Francuskoj, prenosi Independent.

Tinejdžerka je rekla da je bila primorana da puši kanabis pre nego što su je 26-godišnjak i drugi muškarac (64) navodno naizmenično silovali i terali na seksualne brojne radnje.

Policiju su alarmirali devojčicini roditelji u petak ujutro kada je poslala poruke preko Instagrama u kojima je objašnjavala da je kidnapovana i pretučena, ali nije mogla da precizira gde je odvedena.

Od devojke je zatraženo da uključi funkciju lokacije na Snepčetu - koja omogućava korisnicima da vide gde se nalazite - i policija je tada mogla da prati njenu adresu.

0637906551, Snepčet
foto: Andre M. Chang / Zuma Press / Profimedia

Kada su policajci pronašli stambenu zgradu, počeli su da kucaju na svaka od vrata sve dok tinejdžerka nije poslala poruku sa ''da'' da potvrdi u kom je tačno stanu.

Kada su u petk uveče policajci upali u stan u njemu je bio jedan osumnjičeni koji je pokušaoda izbriše dokaze sa svog telefona dok je privođen.

Dvojica muškaraca su uhapšena i optužena u marsejskom tužilaštvu u nedelju za otmicu i silovanje maloletnice.

Rekli su da je seks bio sporazuman. Nakon procene devojčice, ustanovljeno je da je bila pod dejstvom droga i hospitalizovana je radi hitne pomoći.

Kasnije je vraćena porodici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track