PAO SA 200 METARA VISINE ZBOG SELFIJA Mladi planinar tragično izgubio život, drugovi u šoku: Samo je počelo da mi zvoni u ušima!
Foto: Printscreen Facebook

ARIZONA

PAO SA 200 METARA VISINE ZBOG SELFIJA Mladi planinar tragično izgubio život, drugovi u šoku: Samo je počelo da mi zvoni u ušima!

Planeta -

Planinar u Arizoni se prilikom fotografisanja krajolika okliznuo, pao je sa visine od 200 metara i poginuo.

Ričard Džejkobson (21) planinario je u ponedeljak u parku Lost Dačmen, a nakon što je pokušao da snimi fotografiju izgubio je život. Njegovo telo je pronađeno 200 metara ispod staze Flet ajron trejl, piše CNN.

Prijatelj s kojim je kampovao nazvao je hitnu službu oko 00:45 i kazao da je Džejkobson otišao do ivice staze "kako bi snimio fotografiju" i da se pritom pokliznuo.

"Samo je u jednom trenutku počelo da mi zvoni u ušima"

Prema istraživanju iz 2018. godine objavljenom u časopisu Journal of Family Medicine and Primary Care, od 2011. do 2017. godine širom sveta je poginulo više od 250 ljudi pokušavajući da snime selfi.

Pol Blanko, jedan od Džejkobsonovih prijatelja iz detinjstva, rekao je kako je bio u šoku kada je čuo šta se dogodilo.

"Samo je u jednom trenutku počelo da mi zvoni u ušima. Nisam mogao da prihvatim da se to dogodilo", rekao je Blanko i dodao da je Džejkobson učestvovao u religioznim misijama u Juti i Vašingtonu.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track