ISKASAPIO ŽENU KUHINJSKIM NOŽEM! Ljubomorni muškarac dok je ubadao suprugu u grudi izgovarao OVE reči
Foto: Profimedia / Oramstock

london

ISKASAPIO ŽENU KUHINJSKIM NOŽEM! Ljubomorni muškarac dok je ubadao suprugu u grudi izgovarao OVE reči

Planeta -

Čovek koji je ubio svoju ženu kuhinjskim nožem nakon što ga je napustila zbog njegovog "posesivnog" ponašanja, je osuđen juče. Nikolas Hačins je na sudu priznao da je imao probleme sa ljubomorom, kao i da je detaljno isplanirao plan kako da ubije svoju ženu nakon što ga je napustila.

Oko 7 ujutru 31. jula 2020. godine Nikolas je čekao u uličici ispred kuće u kojoj je boravila njegova žena u Satonu, naoružan velikim nožem, izvestio je Mi London. Kada je krenula na posao, saterao ju je u ćošak, a zatim joj je nekoliko puta zario nož u grudi, govoreći joj da nije trebalo da ga ostavi i da je voli.

Nakon nekoliko uboda, njoj su u pomoć ubrzo pritrčale komšije koje su uspele da savladaju Nikolasa i obore ga na zemlju. Nakon hapšenja, Hačins je rekao: "Ako ja ne mogu da je imam, niko je ne može imati."

Hačins, iz Velou Voka u Karšaltonu, se izjasnio krivim za pokušaj ubistva. Sudu je rečeno da je imao istoriju nasilja prema svojoj supruzi, i stalno ju je uhodio. Sud je čuo da je par bio u braku više od tri decenije i da ima dvoje dece, ali je gospođa Hačins rekla da je on bio posesivan tokom njihove veze.

Njegovo nasilje prema njoj eskaliralo je poslednjih godina, rekao je na sudu tužilac Mark Malins. Godine 2016. postao je veoma ljubomoran kada su ona i njeni prijatelji otišli ​u noćni izlazak.

Kada se vratila iz provod, Nikolas je bio veoma pijan i rekao joj je da je šljam, a zatim ju je udario po licu dok je skidala šminku. Od siline udarca slomio joj je zglob. Ona je tom prilikom pozvala policiju i on je uhapšen, ali je osuđen samo za uznemiravanje.Sudija Nikolas Ejnli je ovo opisao kao prvi znak upozorenja za nasilje.

Par je još uvek bio zajedno u martu 2020. kada je ona sa sestrom otišla na put u Butlins. Kada nije odgovarala na njegove pozive, ponovo ju je nazvao šljamom, zbog čega se gospođa Hačins plašila da se vrati kući.

-Ja sam ljubomoran na stvari, a ne glupo ljubomoran, možda ljubomorna nije prava reč. Volim je do smrti, ona je jedina devojka koju sam ikada poznavao, ikada poljubio, rekao je on policajcima kada je uhapšen.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track