UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE! Automobil prešao preko žene, pa zbog ovoga nastavio da je GAZI! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

užas

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE! Automobil prešao preko žene, pa zbog ovoga nastavio da je GAZI! VIDEO

Planeta -

Bizaran incident dogodio se u gradu Zelenodolsku u Ruskoj Republici Tatarstan, kada je ženu dva puta pregazio auto. Na snimku sa lica mesta vidi se kako žena stoji iza parkiranog automobila, a on nesmotreno kreće u rikverc i gazi je.

Vozač, misleći da je zapeo u sneg, prvo daje gas, pa se zatim kreće unapred kako bi ponovo pokušao da pređe “prepreku”. Kada je žena pokušala da ustane, ponovo auto prelazi preko nje, gurajući je nazad u sneg.

Najzad je vozač automobila shvatio da nešto nije u redu i izašao je iz vozila da bi proverio za šta je "zapeo". Kada je shvatio da je u pitanju starica, pomogao joj je da ustane, a ona je hitno prebačena u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć. Ustanovljeno je da je žena, za divno čudo, prošla bez ikakvih povreda.

Vozač, za kojeg se pretpostavlja da ima 64 godine, je vozio Ford Kugu i navodno nije video pešaka iza automobila. Nadležni su otvorili istragu o incidentu i saopštili da je počinitelj iskusni vozač, ali da je u poslednje dve godine pet puta kažnjavan zbog raznih saobraćajnih prekršaja.

Veruje se da je prisustvo značajnih količina snega na putu pomoglo da se izbegne jeziva tragedija.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track