Profesor nokautirao ženu u tuči zbog parkinga

Pičvajz u Puli

Profesor nokautirao ženu u tuči zbog parkinga

Planeta -
Supruga isprovociranog pokušala je da se umeša ali ju je profesor Tkalčec nekoliko puta udario šakom u glavu, posle čega je pobegao iz mesnice

PULA – Viši predavač i šef Katedre za predškolski razvoj Pulskog univerziteta Zlatko Tkalčec postao je akter video snimka objavljenog na Jutjubu gde se vidi kao pesnicama u glavu udara suprugu muškarca sa kojim se sukobio u mesari.

Do sukoba čiji snimci su osvanuli na itnernetu došlo je u sredu popodne oko 15.50 sati zbog parkinga ispred mesnice u kojoj se dogodio sukob, objavio je portal Index.hr.

Glas Istre piše da je profesor Tkalčec izazvao sukob provocirajući 52 muškarca, vređajući njega i njegovu suprugu. Supruga isprovociranog je pokušala da se umeša ali ju je profesor nekoliko puta udario šakom u glavu, posle čega je pobegao iz mesnice.

“ Nisam ih više hteo videti, pa sam kasnije krenuo u Hitnu pomoć, ali kada sam došao u čekaonicu video sam tog muškarca da čeka i okrenuo se prema izlazu. Kada sam bio van zgrade, prema meni se zaleteo mlađi muškarac i udario me u glavu. Uspeo sam da ustanem, ali me je taj 52 muškarac udario kamenom u glavu, posle čega sam obilno krvario i ušao u hitnu odakle je pozvana policija. Posle njihovog odlaska napadači su ponovo uleteli u ordinaciju, ali me je odbranilo osoblje i obezbeđenje bolnice, ispričao je u dahu za Glas Istre profesor Tkalčec.

On dodaje da je u ordniaciji izbio opšta makljaža, ali su napadače uspeli da izguraju, a posle treće prijave napadači su otišli, pa je on morao zatražiti pomoć od prijatelja iz policije koji su mu rekli da unajmi obezbeđenje.

http://www.youtube.com/watch?v=WJbhlQskivs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track