Gavranović zove Vanju Udovičića u Banjaluku

Gavranović zove Vanju Udovičića u Banjaluku

Planeta -
Za takav projekat treba imati značajna sredstva koja mi u ovom trenutku nemamo, ali ih nije nemoguće obezbediti za sve dobre ideje koje će unaprediti naš grad, rekao je Gavranović

BANJALUKA - Iz medija sam saznao za izjavu kapitena Vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića da je spreman da dođe u Banjaluku i sa predstavnicima Grada Banjaluka i Vlade RS ozbiljno zajednički razmotrimo njegovu ideju da od Vaterpolo kluba Banjaluka napravi drim tim sastavljen od sadašnjih i bivših reprezentativaca Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Rekao je ovo predsednik Skupštine grada Banjaluka Slobodan Gavranović, komentarišući ponudu Udovičića da u Banjaluci okupi najbolje vaterpoliste regije.

- Za takav projekat treba imati značajna sredstva koja mi u ovom trenutku nemamo, ali ih nije nemoguće obezbediti za sve dobre ideje koje će unaprediti naš grad, rekao je Gavranović.

Kapiten „delfina" Vanja Udovičić rekao je ranije medijima da želi da grad na Vrbasu dobije klub evropskog renomea. Prema njegovom planu, VK „Banjaluka" bi se u prvoj sezoni takmičio u Prvoj A ligi Srbije, a u zavisnosti od dogovora s Vaterpolo savezom BiH ekipa bi dobila priliku da zaigra u LEN kupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja