PUTIN JE TEŠKO BOLESTAN TVRDI BRITANSKA KRTICA IZ KREMLJA: Pati od Parkinsona, ima nestabilno ponašanje i uzima steroide!
Foto: Twitter video prtscr / RT

ENIGMA

PUTIN JE TEŠKO BOLESTAN TVRDI BRITANSKA KRTICA IZ KREMLJA: Pati od Parkinsona, ima nestabilno ponašanje i uzima steroide!

Planeta -

Obaveštajna zajednica tvrdi da je u posedu izveštaja o Putinovom nestabilnom ponašanju u kombinaciji s podbulim izgledom i apsurdnim distanciranjem na kojem insistira

Ruski predsednik Vladimir Putin pati od mentalonog poremećaja, koji je prouyrokovan demencijom, Parkinsonovom bolešću i napadaima besa, koji su poruzrokovani lečenjem raka stereoidima, tvrde neimenovani zapadni obaveštajni krugovi, na koje se poziva britanski Dejli Mejl i da je to zapravo i objašnjenej zašto je Putin krenuo u invaziju na Ukrajinu.

Izvori bliski Kremlju Dejli Mejl da se viši službenici obaveštajne zajednice "Five Eyes" koju čine Australija, Kanada, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD pozivaju na svoje izvore bliske Kremlju i veruju da je o tome ključu objašnjenje za Putinovu invaziju Ukrajine. Obaveštajna zajednica tvrdi da je u posedu sve većeg broja izveštaja o Putinovom „sve nestabilnijem ponašanju u kombinaciji s podbulim izgledom i apsurdnim distanciranjem" na kojem insistira prilikom primanja posetilaca u Kremlju.

Vladimir Putin
foto: Twitter video prtscr / RT

Putinova psiha Bezbednosni izvor tvrdi da su od različitih izvora dobili podatke koji daju potpuniju sliku o stanju Putinove psihe. Prema toj analizi u poslednjih pet godina primetne su značajne promene u načinu na koji donosi odluke. Oni oko njega takođe mogu videti i značajne promene u uverljivosti i jasnoći onoga što govori i u tome kako vidi svet oko sebe. Njegovu nesposobnost da razmišlja jasno, pojačava nedostatak 'negativnog fidbeka', jer ruski vođa jednostavno 'ne dobija sve podatke o neuspešnim elementima' invazije u Ukrajini.

Vladimir Putin
foto: EPA-EFE/MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL

Psihološko porpadanje Obaveštajni podaci koje su preneli britanski političari višeg nivoa, sugerišu da je Putin u poslednje vreme doživeo prilično psihološko propadanje uzrokovano fiziološkim faktorima. Prema njihovim teorijama, Putin pati ili od neke bolesti mozga, poput Parkinsonove bolesti ili nekog oblika demencije, ili da ima rak te da su tretmani koje prima promenili ravnotežu njegovog uma. Prema poslednjoj teoriji koju u obzir uzimaju "verodostojni izvori" iz britanske obaveštajne službe, Putinovo mentalno propadanje je posledica dugotrajnog uzimanja steroida što je rezultiralo 'steroidnim ispadima besa'.

Vladimir Putin
foto: AP Alexei Nikolsky

Fizička distanca znak bolesti Izvori Putinovu odluku da se fizički distancira od posetilaca, navode kao znak straha od 'komorbiditeta' odnosno, dobijanja drugih bolesti koje bi mogle povećati rizik od smrti ili upotrebe lekova koji suzbijaju imunološki sistem zbog čega je skloniji infekcijama. Kad se Putin prošlog meseca susreo s Emanuelom Makronom, a ranije i s nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, evropski zvaničnici su bili prisiljeni da sede s druge strane ogromnog, nekoliko metara dugog stola. Ruski predsednik je vidljivo prilično natečenog lica i vrata, što takođe može biti nuspojava uzimanja steroida, baš kao što su to i promene u raspoloženju i ponašanju. Putin više nije isti kao pre dve godine Jedan francuski funkcioner je nakon Makronove posete kazao kako Putin 'više nije isti' u odnosu na vreme do pre dve godine kad se zadnji put sastao s francuskim predsednikom te da je u međuvremenu - 'poludeo'. Jedan izvor iz britanskih obaveštajnih službi insistira da su informacije o Putinovom zdravlju vrlo pouzdane: - Naša obaveštajna prisutnost u Rusiji je izvanredna. Razlika u kvalitetu podataka naših izvora oko Putina u poređenju sa Sijem i Kinom je zapanjujuća.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Bonus video:

10:04

PUTIN NAUČIO LEKCIJU ERDOGANA Pokušava da balansira između Rusije i Ukrajine JEDNA GREŠKA GA VEĆ SKUPO KOŠTALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track