VERENICA NASTRADALOG SINA MILIJARDERA TVRDI DA SE NE SEĆA STRAVIČNE NESREĆE: Ribolovci ne veruju u policijsku teoriju o tragediji?
Foto: Printscreen Twitter

VERENICA NASTRADALOG SINA MILIJARDERA TVRDI DA SE NE SEĆA STRAVIČNE NESREĆE: Ribolovci ne veruju u policijsku teoriju o tragediji?

Planeta -

Verenica Huana Karlosa Eskoteta Alvijareza (31), koji je poginuo dok je pokušavao da je spase kada je pala sa palube, Andrea Montero ne seća se trenutka kada se dogodila stravična nesreća.

Naime, Monterova je udarila glavom i pala sa palube u vodu u mestu udaljenom oko 10 kilometara severno od Ki Larga na Floridi. Alvijarez je odmah skočio za njom, ali je upao u propeler i nastradao na mestu. Monterova tvrdi da se ne seća kako je udarila glavom niti kako je spasena.

- Ne seća se da li glavu udarila prilikom izlaska iz vode ili ulaska, niti bilo čega što se dogodilo - rekao je njen portparol novinarima.

Par je učestvovao u ribolovačkom turniru koji je organizovao klub “Oušen rif” iz Ki Larga, a trebalo je da se venčaju u novembru. Porodica nastradalog mladića zamolila za privatnost u ovom, za njih teškom trenutku. I njegova verenica takođe ne želi da koemntariše tragediju koja se dogodila.

Prema prvim rezultatima istrage, Monterova je pala u trenutku kada su pokušali da uhvate ribu, prenose tamošnji mediji. Međutim, prema informacijama iz policije, brod se kretao unazad u trenutku pada Monterove. Profesionalni ribolovci mišljenja su da bi Monterova na mestu ostala mrtva da je pala s broda koji se kretao unazad jer bi gotovo sigurno pala u propeler.

Alvijarez, najmlađi sin Rodrigeza, bio je direktor kancelarije “Baneska” u Majamiju i bavio se nekretninama. Alvijarez će biti sahranjen u Majamiju.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track