NAGRADA ZA PREDSTOJEĆU ŽRTVU I BESANE NOĆI: Trudnica obradovala muža luksuznim automobilom uoči rođenja njihovog deteta
Foto: Printscreen/TikTok

malezija

NAGRADA ZA PREDSTOJEĆU ŽRTVU I BESANE NOĆI: Trudnica obradovala muža luksuznim automobilom uoči rođenja njihovog deteta

Planeta -

Jedna trudnica iznenadila je svog muža lamborginijem od 160.000 funti kao nagradu za pomoć oko njihovog još nerođenog deteta.

Malezijski kozmetički guru Anes Ajuni Osman (19) trebalo bi da rodi svoje prvo dete sa suprugom, preduzetnikom Veldanom Zulkeflijem (20) krajem marta. Posle porođaja, par će 100 dana biti zatvoren, što je uobičajena praksa u ovom kraju sveta kako bi se smanjio rizik od postporođajnih komplikacija.

Kao nagradu za njegovu pomoć tokom tog perioda, Anes je iznenadila svog muža "hjurakan evom", prenosi Dejli mejl.

Ona je svojim sledbenicima na TikToku rekla da će se danonoćno oslanjati na svog supruga i da od njega očekuje da menja pelene. "To mu neće teško pasti jer već čisti za napem mačkom sve vreme. Može da ostane budan noću jer njegov poslovni mozak bolje radi noću radeći marketing".

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Uz video koji je pregledan 1,5 miliona puta napisala je i: "Hvala ti mužu. Bez obzira na vrednost ovog poklona, to neće moći da uzvrati tvoju dobrotu“, prenela je malezijska publikacija mStar.

Ona je supruga odvela vezanih očiju do auto salona gde ga je sačekao lamborgini ukrašen velikom crvenom mašnom.

"Osim što sam mu zahvalna na njegovoj žrtvi, poklanjam mu ovaj lamborghini jer želim da bude sa mnom tokom mog povlačenja iz javnosti. Ne samo da očekujem da će biti sa mnom sve vreme, već će morati da brine o bebi dan i noć, jer postoji velika mogućnost da se porodim carskim rezom. Mame znaju koliko je carski rez bolan, tako da želim više pažnje od svog muža", navela je ona.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track